Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
obusok ked budem tak isto napisem..
strejdo o pravopise mi tu moc ty radsej nepis..ten moj preklep co sa mi podaril bol z nepozornosti ale to tvoje KOLI o dacom svedci....
skliko - drzim palce na karierny postup v PZ s vyskou. Ak nezabudnes pisat len na ministerstvo, napis nam ako postupujes s VS ked budes v zbore. Dufam,ze si hrdy ze ju mas, ja ju mam tiez, ale myslim,ze ministerstvo to zaujimat asi nebude :)
Jooj, strejdo, no škoda, ale ja už som skúškami prešla, už minulý rok, už to mam všetko za sebou,a už pracujem...takže...xixi...:-) Inteligent...
moska8 kasli na tych saskov, my vieme o com rozpravame, nechame ich, nech ziju v iluziach.
anieska, prave koli tomu, ze som taky dobry som sa tam tak dlho nemohol dostat ;). A ked nechces ist ku policii z vlastneho presvedcenia, tak zabudni radsej na to, takych je tam dost na kazdy prst, chybat im tam nebudes. Spisovna slovencina ti asi nic nehovori, ze?
skliko samozrejme, ze sa mam co ucit, ucime sa cely zivot. Ale dam ti predsa este jednu radu a to poslednu, lebo od tejto chvile uz nebudem navstevovat tuto diskusiu plnu primitivov (cest vynimkakm). Ak chces prejst prvym kolom prijimaciek, t.j. slovensky jazyk, mal by si sa zacat ucit pravopis, spolu s anieskou.
Paaaapaaaa inteligenti :DDD
moska8:
si predstav,ze nie kazdy je k...t s s kupenym titulom,ale su aj taky,ktorym na tom aj zalezi a maju diplom za vedomosti,takze laskavo si daj pozor na to,co tu pises,lebo v kazdom tvojom prispevku je nejaka hlupost
skliko, bohužiaľ je to tak i keď máš VŠ a njd robiť vyšetrovateľa, budeš len strážmjster, nie poručík!!! Mám kolegu ktorý robí s akadémiou srážmajtra Je málo miest na VŠ vzdelanie a hlavne v PZ budeš hodnotený podľa platových tried, nie podľa VŠ
Ja som napisal len tolko co mi napisali z ministerstva...a nejde tu o to ze koloko chce mat kto hviezdiciek ale len tolko ze ked mam vysoku skolu tak je normalne ze chcem byt ohodnoteny o nieco lepsie.a to ze si bol 2 ci 3 krat na prijimackach neznamena ze vies vsetko a dokazes sa tu kazdemu smiat za jeho nazory...ak budes policajt preto ze to chces robit nezabudaj este na to ze policajti su na to aby pomahali a nie aby doj..avali ludi..takze mas sa este co ucit bratku...
no ano chcú ísť do PZ s istotou dôchodku, len ešte nevedia že sa to o chvílu bude meniť...ty máš asi ejakú zvlášnu VŠ čo asi tak veľa znamená...Dneska má VŠ hocito kto si zaplatí za každý semester peniaze, pre mňa sú to k---i s kúpeným diplomom.