Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Zial ta sklamem, plavanie je sucast fyzickych testov..Ale aj potesim ,pre zeny su tie casy v pohode, a myslim ze vam staci aj zaplavat 50m(aspon na 1bod)
Ahojte tiež sa dávam,na tú dlhú cestu,byť policajtkou,niekde som sa dočítala,že už plávanie vyradili s fyzických testov,neviete niečo o tom viac?
7:30 !!!
forest,alebo niekto:idem tiez na skusky do Pezinka 18.jan.chcem sa len spytat,ze ci to zacina o 7:30,alebo 8:30 rano?lebo nejako mi to vypadlo a nemozem najst tie papiere.nechcem tam moc volat a otravovat ludi...dik
staniii: dakujem ti za odpoved.
Vela stastia vsetkym co sa daju na tuto zdlhavu avsak dufam, ze v konecnom dolsedku uspesnu cestu :-)
peter1211199, napis si ziadost o priajtie do sluzobneho pomeru prislusnika PZ, posli ju na obvodne alebo krajske riaditelstvo PZ v kraji, kde byvas a cakaj, kym ta pozvu na prijimaci pohovor. Zaroven sa aj pripravuj na fyzicke testy.
Ale to vsetko tu mas v tejto diskusii napisane a nie raz, este aj ovela viac tu mas toho popisane, tak nebud lenivy, CIIIIITAJ a nepytaj sa taketo triviality!!!!
nazdar mal by som taku otazku kto by mi vedel pomoctt som stvrtak na strednej skole tento rok maturujem a chcem ist na policajnu skolu do pezinku co mam preto urobit a jak je to s prihlaskami?terminy a td?dakujem vopred
forest24 staci dojst o 5 minut.. lebo vratnik ta nepusti do arealu skorej..a aj tak bude te este cakat vo vnutri nez si pridu uverit vase udaje a zoberu si vas na fyzicke testy
Tak 18.1.2010 mam fyzicke testy v Pezinku. Ako citam nizsie, tak tam bude kvalitny naval...Chcel by som sa opytat tych, co to uz absolvovali, ze ci tam treba prist o polhodinku skor alebo staci pat minut predtymi testami? Kde sa tam treba prihlasit? Dakujem za rady.
Staci kliknut na ten link www.skype.com . Potom ti vyhodi okno, v ktorom stlacis OK a si tam. Ale uz som ta pridal.