Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
pre moska8
Nedá sa mi nereagovať na tvôj stupidný príspevok! Asi si prešla už mnohými súkromými školami, keď môžeš s istotou tvrdiť, že na súkromnú školu sa dostane každý kto si zaplatí. Opravím ťa nie je to tak! Zhodou okolností som študentka súkromnej školy a študujem Sociálnu prácu a nedá sa povedať, že by som vedela k*kot o policajnej robote. Vieš máme tam predmety ako Psychológia, Právo, Sociológia a mnohé iné, pri ktorých nadobúdam potrebné vedomosti, ktoré využijem aj pri práci v PZ. Tipujem, že si nejaká pochôdzkarka bez titulu a preto píšeš také kraviny. Avšak súhlasím s tebou, že je určite lepšie pokiaľ má niekto vyštudované Právo alebo Akadémiu. Mám veľa spolužiakov policajtov alebo príslušníkov ZVJS a tiež sa rozhodli študovat Sociálnu prácu.
myslela som to na školy kde si platíš každý semester, preto sa tam dostane každí kto si platí. Si myslíte že z čoho sa platia profáci na súkromných školách? Áno, sú ľudia, ktorím ide o vedomosti a tí idú štuovať na normálne školy kam sa dostanú na základe svojich vedomostí, anie a základe peňazí. Ja nemám kamarátov s kúpeými diplomami, to bola reakcia na to,že vyšetrovateľa má robiť niekto s adekvátnym vzdelaním ako je právo, alebo akadémia a nie s hnojarinou. A tiež reakćia na príspevok jedného ktorý si myslí že s VŠ so zameraním na sociálnu prácu môže v PZ robiť rovno na generálnom. Bohužial na SR je zlý systém a to je kameň úrazu. Lebo nejaký so soc. prácou vie konský k...t o policajnej robote a ešte dostane na výnimku poručíka tak to a tak preto u nás vyzerá...A netrepem hovadiny, som v PZ už "nejaký piatok"...
Na takéto forum píšem po 1X tak neviem ako to chodí len náhodne som tu,lebo som si to vygooglila a hodilo ma to sem,tak aj keby boli prísp. adresované mne..neviem ako ich odlíšiť a nejaký filter?ale to patrí asi adminovi a inde:)
skúsim si to vyhladať sama...ved na to je net,a ked mi niekto napíše,že si prečítaj xyz príspevok,tak aspon viem,že on ich čítal všetky:)a dakujem za odpoved ani neviem komu neznámemu...
pardon,916 prispevkov
dzejn:
tu sa zbytocne pytas,len ti vynadaju do "blbych" a lenivych,ze nie si schopna precitat "len" tych 954 pripsevkov,kde sa docitas odpovede,pretoze tu su vsetci mudri,skveli a dokonali....
je super,ze chodis aj na bojovy sport,urcite mas vyhodu,neviem ako ty,ale ja tiez co chodim par rokov,tak su tam aj policajti,ale to je nieco strasne...neschopni od prveho po posledneho,cest vynimkam,ktori trenuju v ramci volneho casu,inak nula bodov
a ako to ty potom nazyvas,ked si niekto zaplati skusku a ide dalej????
Ahoj,mám 23 rokov som po strednej škole s matur. už 4r. a chcela by som skúsiť policajnú školu ,ale vraj psychotesty sú náročné ako aj fyz.testy,kto na túto skolu naj. pripravuje a odkial dostať knihy? Myslím tú strednú školu 6mes (niekde sa uvádza 12 m) hlavné je dobré,že táto škola vo všeob. PZ učí aj bojové umenia,lebo na ne chodievam už 4r.(vnútorne mi to dáva ovela viac síl) ale aj ma to stojí dosť fin. ale ked je to súčastou školy,a este sa to potrebujem, učiť, kôli skúškam,čo je dosť velká motivácia,na zlepšenie,tak je to jedno obrovské plus.dakujem za každú odpoved hlavne na mail Janka
tu nikto nepise o uplatkoch pane boze.....
vy akoze co mate vsetci s tym platenim si skusok????ja som este nestretla cloveka,o ktorom by som vedela,ze co i len jednu si zaplatil,tak sa preberte a netrepte hovadiny,vy si myslite,ze to je len tak,ze vsetci su hovada a nechaju sa podplatit???ste uplne trapni a svojimi komentarmi sa snazite len ospravedlnit svoju neschopnost ist na vysku,cest vynimkam
a ano,ten kto ma titul nemusi byt hned aj mudry,ale aspon nieco pre to urobil
ano, vysoka skola nie je sranda, ale vseci vieme ako to uz dnes chodi. Nemusis byt inteligent aby si ju vystudoval. Kto ma peniaze, ten studuje... nespravis jednu skusku, ides na novu, nespravis ani tu, zaplatis a ides na dalsiu...Ale tym nechcem povedat ze to je tak u vsetkych, poznam ludi co su ozaj inteligentni, zial nie su z takej rodiny, ktora by ich na tej skole udrzala, a zase naopak poznam aj takych ktori na to nemaju(ale maju zazobanych rodicov)...
Ale toto do tejto diskusie nepatri...