Policajná škola

forest24

Studium na Policajnej skole v Pezinku trva podla ich webovej stranky 12 mesiacov a na stranke minv.sk je to "len" 6 mesiacov. Tak si mozte vybrat? A vcul budz mudri?

forest24

toky: ako napisal Strejda o 7.30 dna 18.1.2010 v Pezinku. Bue nas tam ako maku, tak to podla mnozstva zaparkovanych aut urcite najdes.

Geronimo9632

Viem ze toto Raduske nepomoze, nic v zlom jej pomoze uplne nieco ine, ale davam sem link na jednu strednu skolu, ktora Vas pripravi na STREDNU POLICAJNU !!! Respektive nie len na policajnu, ale umozni Vam zamestnat sa v obore pribuznom PZ ...
www.securityinstitute.sk

djfra

Raduska: nie, taka skola u nas nie je. Najprv si musis spravit strednu skolu az potom mozes nad takym niecim uvazovat...(este mas dovtedy vela casu,a si to 10 krat rozmyslis)... Takze sa mozes ucit na zakladnej skole ako chces zle, priemer nepotrebujes :)
ale bez srandy: policajna skola je v pezinku a kosiciach, ale najprv si sprav maturitu. Policajna skola, na ktoru by si mohla nastupit zo zakladky, na slovensku nie je.

Strejdo

Raduska123, dovol mi zasmiat sa :DDDDDDDD. Nemas absolutny prehlad. Dalsia pohodlna, ktora pozera iba na poslednu stranu tohto fora a chce, aby sa jej vsetko podalo hotove na tacke. Ale zato na azete mas "IBA" 295 fotiek so svojou tvarou. Prepina ti??? :DDD. Vsetko sa docitas tu na fore, ale aj na www.minv.sk
Ale aby si si nemyslela, ze som taky zly tak: Stredna skola policajna sice je, ale na nu mozes ist, az ked skoncis normalnu strednu skolu a hlavne s maturitou. Stredna policajna skola je len ako "nadstavba". Na nu nemozes ist hned zo ZS.
Policajne skoly su na Slovensku iba dve. Jedna v Pezinku a druha v Kosiciach.
Takze dievca, na tu skolu si pockas este 4 roky aj nieco ;).

Raduska123

Prosim vas chcela by som sa opytat ze ked skoncim 9-ty rocnik tak ci je tu niaka Stredna Policajna skola?Niekte blizkosti Prievidze , ale nemusi to byt az tak blizko . A ze od akeho rocnika beru priemer znamok ? Dakujem vopred.

mlock

Co som ja raz cital tak dokonca kto nevie plavat nema u policie co robit je to povinne a ked nevies plavat na fyzicke ani nechod.

Strejdo

Mirulka26, ako by to vyzeralo, keby policajt nevedel plavat? Keby sa niekto topil, tak by si povedala, ze nevies plavat, tak ho nemozes zachranit?
Plavat sa na prijimackach nemuselo, ked este bola povinna vojenska sluzba, ale od kedy je zrusena, plavat musis.

Na 1 bod musis zaplavat 50m, na 10 bodov 1:42 min. (100m)
Sprint na 50m- 1bod(10,6s), 10 bodov(7.5s)
Brusaky za 2 min.-1bod(24), 10bodov(63)
Vydrz v zhybe- 1bod(4s), 10bodov(35s)
12 minutovka-1bod(1520m), 10bodov(2290m)