Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

zofka283

ahojte.chcem sa spytať, neuspela som na psychotestoch v ke.žiadosť o opätovne prijatie musim posielať az o rok?nemôzem poslat skôr napr. do pezinka?dakujem

forest24

idemenato, ja by som mal tiez nastupit (samozrejme, ak vsetko dobre pojde) bud 1.aprila alebo 1.maja. Teraz 16.februara mam psychotesty a potom este lekarske vysetrenie.
Ked som bol v Pezinku na fyzicke testy a diktat+sloh, tak to nevyzeralo, ze by sa tam malo nieco prerabat. Podla mna s tym asi pockaju, ked teraz je taka "strasna" kriza ;-)
idemenato, kedy si bol na fyzickych testoch?

Goro,,,

Zdravim chcem sa spytat ci nahodou viete co fyzicke testy obsahuju...a za aky cas sa musia jednostive discipliny zvladnut...napr.(beh 12min.skok do dialky 2,3m...)

moore

Precital som si zopar stran k tejto teme, tak aj ja pridam svoju trosku. Nikto tu ludom nedal tolko hodnotnych rad ako Strejdo. Za to mu patri vdaka, vlastne vsetko co bolo z organizacnej i mozno trosku zakulisnej stranky potrebne vysvetlit uz povedane bolo. Nie div, ze ho to uz zacalo obtazovat kedze ludia sa tu premielaju neustale novi, temy a otazky vsak ostavaju v podstate tie iste. Vdaka Strejdo.
Este poznamocka na margo moska8. Moska8, ako je vobec mozne ze clovek ako ty pracuje v PZ? Predsa policajtom by mal byt clovek ktory si zachovava objektivitu, rozvahu i kludnu mysel vo vacsine situacii. Jednoducho policajna praca je praca s ludmi a tieto atributy su myslim velmi dolezite. Tvoje primitivne a konfrontacne prispevky vsak nevelmi svedcia o tom ze si vhodny clovek pre tuto pracu.

idemenato

este nieco pre uchadzacov: kto nevie plavat a ma okuliare alebo sosovky tak na pohovor nemusi ani ist,,,,to len aby som cestu usetril....teda tak to bolo aspon v NR...neviem ci aj ide sa im nepacia ludia s dioptriami...to plavanie je myslim samozrejmost..:)

idemenato

ahojte,,,no ja som bol uz aj u lekara tak hadam vsetko ok....ked ma zoberu tak 1. aprila by sa malo nastupovat...pocul som ze sa pezinok preraba..a ze su v BA...je to pravda?...a este som sa chcel spýtat ci je to drina?ci uz fyzicka alebo s ucenim...lebo jeden hovori tak druhy tak:/