Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

11Anielik91

ahojte ak e tu alebo nahodou niekto pozna chlapca s prezivkou forest24 tak nech da vediet na moj nick 11Anielik91 najlepsie by bolo ak by to spravim on sam chcem sa blizsie opytat na policajnu skolu kde robil skusky dakujem ahojkte

forest24

Caute vsetci, mal by som na Vas otazku. K lekarskej prehliadke potrebujete aj zdravotnu kartu prip .vypis z nej alebo robia vsetky vysetrenia oni vo svojej nemocnici? Mam alergiu na ustipnutie hmyzom a neviem ci to bude problem alebo nie? Mate s tym niekto nejake skusenosti?
Este by ma zaujimalo, ze co v pripade, ked sa mi zmenila rodinna situacia a prestahoval som sa z NR do BA, ale ziadost som si podal na KR v NR? V pripade prijatia sa da poziadat o prelozenie do BA? Kedy by som mal o to asi poziadat? Vopred dakujem za info.

,,plan B "

Štúdium trvá najmenej 6 mesiacov, (záujemcom nastupujúcim po 1. februári 2010 najmenej 8 mesiacov) a poskytuje základné policajné vzdelanie. Najnovšie info !!!

FTBH

VSETCI si musia spravit najprv policajnu skolu, kde sa do Vas snazia dostat zaklady pre pracu v PZ a pak po skole podla znamosti mas aj miesto. Ak Ta ma kto dostat k PPU, tak vela stastia prajem :))

Smadzi

caute vsetci chcel by som sa opytat ako uz aj vsetci v suvislosti so skolou policajneho zboru v pezinku. chcel by som vedet ci mi to da dobre zaklady na to aby som mohol ist niekde dalej napriklad som vela pocul o tych PPUckarov mam v plane ist takymto smerom. dik za nejakeveci k tomu

GP..

Ano strejdo tu dal najviac rad lebo on ak nieje spomedzi nas najskusenejsi tak patri k tym najskusenejsim ani sa tomu necudujem ved kolkokrat uz bol na pohovoroch a testoch???

idemenato

bol som na fyzickej tusim v novembri...:)...no ja tiez cakam..tak snad sa tam vsetci vidime:)..no a ta prerabka ...neviem no..ale jeden chalanisko je na miesto pezinku v BA,,,takze neviem"D