Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
zero0: jasne, len ci to nezistuju svojimi testami prip. nechcu lekarsku kartoteku?
forest24-ved im nemusis povedat,ze mas alergiu :o)
Caute vsetci, mal by som na Vas otazku. K lekarskej prehliadke potrebujete aj zdravotnu kartu prip .vypis z nej alebo robia vsetky vysetrenia oni vo svojej nemocnici? Mam alergiu na ustipnutie hmyzom a neviem ci to bude problem alebo nie? Mate s tym niekto nejake skusenosti?
Este by ma zaujimalo, ze co v pripade, ked sa mi zmenila rodinna situacia a prestahoval som sa z NR do BA, ale ziadost som si podal na KR v NR? V pripade prijatia sa da poziadat o prelozenie do BA? Kedy by som mal o to asi poziadat? Vopred dakujem za info.
Štúdium trvá najmenej 6 mesiacov, (záujemcom nastupujúcim po 1. februári 2010 najmenej 8 mesiacov) a poskytuje základné policajné vzdelanie. Najnovšie info !!!
VSETCI si musia spravit najprv policajnu skolu, kde sa do Vas snazia dostat zaklady pre pracu v PZ a pak po skole podla znamosti mas aj miesto. Ak Ta ma kto dostat k PPU, tak vela stastia prajem :))
caute vsetci chcel by som sa opytat ako uz aj vsetci v suvislosti so skolou policajneho zboru v pezinku. chcel by som vedet ci mi to da dobre zaklady na to aby som mohol ist niekde dalej napriklad som vela pocul o tych PPUckarov mam v plane ist takymto smerom. dik za nejakeveci k tomu
uprimne povedane to ani ja netusim. kolkokrat? skusme to spocitat.
Ano strejdo tu dal najviac rad lebo on ak nieje spomedzi nas najskusenejsi tak patri k tym najskusenejsim ani sa tomu necudujem ved kolkokrat uz bol na pohovoroch a testoch???
bol som na fyzickej tusim v novembri...:)...no ja tiez cakam..tak snad sa tam vsetci vidime:)..no a ta prerabka ...neviem no..ale jeden chalanisko je na miesto pezinku v BA,,,takze neviem"D