Policajná škola

Evakania

pre 387sniper :)diky ale to myslíš tie celé prispevky čo tam zasielaju ľudkovia či maš na mysli niake ine forum?:))

Evakania

pre jožokurdupeľ :)mohol by si my dať niake info o psychotestoch a telesnej a je tam aj diktak.a ako je to s ubytovanim že či budem môcť isť aj domu cez tyždeň?diky napi mi na michael0119@centrum.sk

Evakania

Vie niekto ake asi otazky su v tom psychoteste?ja chcem isť do Pezinka a som od žiliny a keďže mam aj rodinu budem môcť prisť aj domou cez tyždeň ak tam niekto codil alebo vie niečo viac napište mi na michael0119@centrum.sk

Evakania

Ahjte chcem isť za policajtku ale mam rodinu a chcela by som isť do pezinka nevie my nikto povedať že či budem mocť aspoň jeden,dva krát za tyžden prisť aj domou že či niekto nevie kolko byva hodin denne že či sa my oplati chodiť aj domou?Dakujem vopred Evka:)

j_carson

ja som zdravotnu kartu potreboval (vyzaduju ju), ale nejako extra to nestudovali.

a co sa tyka alergie, testy na alergiu sa nerobia, mal by si to vsak uviest do dotaznika.

kirko9

Zdravim vsetkych uchadzacov, aj mna by zaujimalo, ze ci k lekarskej prehliadke treba celu zdravotnu kartu alebo nie? Dakujem za odpoved.

bratku

Bratku to si nemal ani pisat :D :D
Takze budes vysetrovatel na skratenom vysetrovani. Tam sa Ti ta hygiena potravin zide ;) Tak teda vela stastia na skole, nech sa dari :))

jožokurdupel

Ahojte. Mám už všetko za sebou telesnú aj ostatné. Nastupujem do školy v PK, ponukli mi po škole dôstojnícke miesto na nejake skrátené, alebo neviem aké vyšetrovanie v Čadci, pritom bývam v Medzilaborciach. Som Bc. v odbore hygiena potravín. Tak uvidíme...

forest24

K lekarskej prehliadke potrebujete aj zdravotnu kartu prip .vypis z nej alebo robia vsetky vysetrenia oni vo svojej nemocnici?