Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

mmmm1111

pre: j_carson

vďaka za info. dnes som si to prešla celé. našla som si tu 2 linky, ale nezadarilo sa mi pripojiť sa. ale asi sú už chlapci príslušníci... a všetko vedia, všetko časom omrzí... a keď sa už poznajú osobne napr. zo školy, tak je to už na skype v podstate bezpredmetné.

ale aj tak tu dali kopu info, ktoré mi veľa dalo.

j_carson

mmmm1111: myslim, ze tyzden by im mal stacit. takze skus vo stvrtok, pripadne piatok. a z fyzickej hadam vies, ako si dopadla, ved sa to da celkom lahko ratat na mieste, ci?:D

a s tym skype - uz to asi nebude aktualne, ale ak si prejdes tych par stran dozadu, tak sa da najst skoro vsetko, na co si zvedava;)

mmmm1111

dali ste tu link na skype, aby sa ľudia mohli pripojiť do debaty. Neivem síce, či je ešte aktuálny, ale ak sa dá, rada by som sa pripojila len na link: ui.skype.com sa mi to akosi nedá. Pomôže niekto?

mmmm1111

Ďakujem za info. Ešte by ma zaujímalo, aký časový odstup je nutný, aby som ich tam neotravovala, alebo nechodila zbytočne. na testoch som bola 18.2.2010 KE

QPFF

Povedia Ti ich na oddeleni, kde mas podanu prihlasku :) Bud si tam zavolaj abo zabehni osobne a povedia Ti vysledky a dalsi postup....