Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
temy na sloh boli tušim : prečo chcem byť policajtom,opis mesta v ktorom žijem a sa mi zda,že ešte moj najkrajši zážitok,ale nie som si isty
Ahoj :-D
Ide niekto teraz 4.3. do KE na fyzicke previerky?
PS: Strejdo, som rad ze ta tu opät vidim!
Do šľaka, nehodilo tu úplný link, takže jedine cez môj nick streki1.
Samozrejme, že pri diktáte im o žiadnu grafológiu nejde, ale o to, či vôbec ovládaš pravopis. A pri slohovej práci o to, či vieš napísať súvislý, zrozumiteľný text, ktorý má úvod, jadro a záver (či budeš schopná napísať policajnú správu).
Grafológiu zisťujú na psychotestoch v dvojhárku, ktorý musíš vypísať doma vlastnou rukou: Životopis pre psychodiagnostické vyšetrenie. Ten ti pošlú pred psychotestami, alebo ti ho môžem poslať cez skype. mmmm1111 veď aj tak si chcela ísš na skype ku nám, tak sa hlás buď na môj nick streki1, alebo skype:?chat&blob=ZGSE-_I01K7bOeok89Z3siApluNCqJvXLghS1_a1Tn0PK_lmzwJhe2GUXmX1GUfAvbiiJRNgn9w8LmIhpbUK2jnNBXdaWyKhoGw40b924j4-
mmmm1111 napis na skype na nick streki1 on ta prizve do chatu
o Slovinu sa neboj. Snad nemas tolko pravopisnych chyb ... respektive, im nejde az tak o chyby ako o grafologiu. Uz takto sa snazia odhadnut cloveka, ci ho pustia dalej na psychotesty a tam ho dorazia uplne :D , abo zamietnu ziadost ...
mne išlo hlavne o slovinu, z telesnej viem, až na plávanie.