Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
SKIELKO:
kamo tak to sa stretneme na skole v KE v auguste teda.
jane345:
ty vyucujes na skole v Ke?
Zajtra sa tam v hojmo pocte stretneme :D
Viem isto ze´:
Rengen pluc
Vzorka krvy,moci
EKG
Ocny test
To su zakladne a potom ta ich doktor este preverí.
Mozes si nechat urobit vsetky testy u ich doktora ale to vide cca na 100eur.
U tvojej obvodnej zalezi na tvojej sikovnosti, ale aj tak budes musiet navstivit ich doktora a dat mu 20eur :D
z čoho presne pozostáva lekárska prehliadka?
A tie okuliare v sučastnosti nieje povolene mať okuliare inak povedane /chcu mat 100per. policajtov :D/
Ja by som to tak tragicky nebral, ide hlavne o to kde budes človek zaradeny, ak budes sediet v kancelarii nieje to problem ale do vykonu služby nemožes.
Takze fyzicke testy sa robia hned z rana, ludia sa rozdelia na 2skupiny ako bolo spominane, jedna ide plavat a druha ostava v telocvicni, zacina :
Skupina ktora ostava
1.Skok z miesta
2.Brusaky
3.Hrazda
4.Beh na 100
5.12minut
Potom odchod do plavarne
Chvila pauza a zacina Slovencina
1.Diktat zo 4ročnika
2.Slohova praca tak na stranu A4 vatsinou vyber z 3och tem kazda ma iny styl (opis,rozpravanie,uvaha. atd..) podstatne je aby ucitelka vedela rozoznat UVOD JADRO ZAVER :D tak asi tolko
pre jenis: jenis, uz to tu bolo spomenute... pravda je ta, ze dioptrie mat nemozes a je jedno ci mas sosovky alebo nosis okuliare. oficialne stanovisko je bez dioptrii. v minulosti platil nejaky limit ale teraz uz nie. na prehliadke u lekara z pravidla kontroluju aj zrak, klasicke citanie a farbocit. ja konkretne som podstupila laserovu operaciu, ked som sa k pz chcela dostat... pravda je vsak aj ta, ze v pz najdes ludi , ktory dipotrie maju, prihlasku si vzdy podat mozes, je na lekarovi ako to posudi...., pekny den prajem
no neviem ci si sa to mna pytal, ale ja som cakal kolo 1 mesiaca.