Policajná škola

panačik

Pre hrdina:
Plavanie - je na tebe ako sa rozhodnes, mozes skocit z mostika alebo zacnes rovno z vody.
Brusaky - hrudou sa nemusis dotknut nôh. Zaklad je ze mas ruky za hlavou a ides lavy laket prave koleno a naopak :-D

hrdina

Ahojte! Rad by som sa opytal na fyzicke testy. To plavanie tych 100m sa robi so skokom? A este by som sa rad opytal na brusaky. Drzi tam niekto nohy? A treba sa hrudou doknut noh? Precital som celu diskusiu a nikde to nezbadal no ak to tam niekde je nezdzupte ma. Dakujem!

Warrior

Strejdo, Cuculik ako sa mate golegiovia ako to ide uz zaabehnuty do prace? Nam zachvilku nastupy novy beh na skolu ze vraj ich ma byt cez 150 :) uz budeme stare paky tam :) Niektory nevedia do coho idu :) hahahaha :)

Strejdo

O prepradenie žiadaš písomne. Nemusí to byť iba vrámci kraja, ale kdekoľvek chceš vrámci Slovenska, no tam kam chceš ísť musí byť voľné tabuľkové miesto a hlavne funkcia, akú chceš vykonávať.
Tvoje preradenie naviac musí schváliť tvoj priamy nadriadený, čiže ak si na obvodnom oddelení, tak riaditeľ obvodného oddelenia, vidí sa mi, že aj okresný riaditeľ a keď chceš ísť do iného kraja tak aj krajský, ale to už neviem naisto.

driblér

A ako to je s preradením v rámci jedného kraju? Ak by som sa chcel nechať preradiť na inú stanicu tak hneď ma preradia? A vlastne podľa čoho ma zaradia na policajnú stanicu? Podľa bydliska, alebo kde si to ja vyberiem alebo tam, kde je voľné miesto?

roxo

inak aj mna by to zaujimalo.Ja som pocul ohladne ludi z hranicnej policie, ze 2 mesiace su skolenia Frontexu, cize neviem teraz.

forest24

Neviete nahodou niekto, ako to bude s tou 2-mesacnou praxou pocas skoly? Vrajze nas daju na oddelenia do miest trvaleho bydliska, aby usetrili naklady. My sme prvy beh co to ma tak zatial nikto nic nevie :-(