Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
system, vôbec nečakaj rok, ale hneď daj novú žiadosť, poprípade do iného kraja a spoň v nej, že máš za sebou úspešne všetky previerky, nevzdávaj sa. Len sa najprv uisti, že si vo sšetkom vyhovel, volaj personálnej.
back off áno tak nejak a odporučam ti robit si zdravotne testy až po psycho a fyzických testoch aby si za rozbor krvy zbytočne nedal 45 € a nedal sa rontgenovat čo tiež zdraviu neprospieva inak držím palce
ja ja stačilo mi slušne povedat pan xxx...nevyhovel ste v psychotestoch a bol by som kludný ale mam pocit že testami to nie je,ale nikoho nemam za chrbtom a miesta su už vopred zadane, inak by nemali problem zverejnit výsledky ved to da logiku že ked robím nejaku skušku tak chcem vediet jej výsledok, taketo spravanie by som skor čakal v sukromnom sektore.
SYSTEM, ked ta neprijali, tak si nevyhovel na psychotestoch asi. A ak aj ano, samozrejme, ze vyberu tych najlepsich uchadzacov, ked sa tolko vela ludi hlasi. Tak si schlad hlavu a daj si o rok zase ziadost, alebo kasli na to :P
nazdar Strejdo dakujem za tvoju reakciu ,no myslím si ,že všetko mam v poriadku a moja výška je 188cm a žiadne priestupky viem, že aj ked všetko splním nemusia ma zobrat ,ale aspon by s človekom mohli jednat lepšie ako s človekom ktorý má vážny záujem byt policajtom a nie ako s odpadom .
system, tak potom si nemal niečo v poriadku, resp. vybrali tých , ktorí mali viac bodov, napr. boli lepší vo fyzických testoch alebo psychotestoch, alebo vyšší. Boduje sa dokonca aj výška, neviem, aký si vysoký, ale nad 180cm je tuším 10 bodov a od 170 do 180 5 bodov, alebo tak nejak sa to boduje.
Napríklad sa mohlo aj stať, že máš nejaké priestupky v karte vodiča proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, ale nejaký priestupok proti občianskemu spolunažívaniu.
Toho môže byť naozaj veľa, prečo... stačí jedno z toho a už ťa nezoberú.
zdravim...mam ziadost v kosickom aj presovskom kraji no zatial nic..vie mi niekto povedat ci beru...alebo ci mi pride len zamietajuca odpoved...a je tu niekto koho zacali riesit???,vdaka
system-ahoj ja som si dal tiez ziadost do BB...takze nemam nic kladne ocakavat?najskor ta nechaju absolvovat vsetko a potom ta zamietnu? no fajn
tak super na personalnom v BB s vami jednaju ako s parazitom ,najskor hr psychotesty potom fyzicke a lekrske vysvedčenie a nakoniec vám pošlu že vás zamietaju ,to mali hned pri poslaní žiadosti ked maju len miesta pre tlačenky a ked chcete vediet vysledky testov tak zo zakona nemožu povedat, trapne
brain , keď chceš vedieť, či si prešiel psychotestami, zavolaj personalistke, ktorá ťa má na starosti a ona ti povie výsledok.
Warrior , v pohodeee, už som skoro zabehnutý, ale ako sa učíš celý život, tak je to aj v PZ, vždy sa treba učiť.