Policajná škola

roxo

DRIBLER
zalezi na tom ci dane obvodne oddelenie ma aj kynologicku stanicu.Prevazne OO PZ nemaju kynologiu.Zalezi od daneho oddelenia.

brain

roxo:
Ono doteraz tomu clovek velmi neveril a nechaval to na nahodu, ci postupy dalej, alebo nie. Ale ak sa dostane az na psycho, tak uz tomu zacina malicko verit a prichadza nervozita :)Tak budem cakat no. Len dufam, ze nie 5 tyzdnov ako ty :)

roxo

Brain:
no 100 ludi, 100 skusenosti.Ja zase som toho nazoru, ze je to naopak.Ak cakas dlhsie, tak si uspel.Pozri, kazde oddelenie je individualne a vsetko robia inak.Ja som cakal na odpoved 5 tyzdnov a ich odpovedov bola len obalka v schranke s papiermi na zdravotnu prehliadku.Cize neostava ti nic len cakat.

brain

roxo:

A do kolkych dni asi? Lebo pocuvam vseljake nazory, ze ked pride odpoved skoro, tak ze asi pride kladna, ak cakam dlhsie, tak pride asi zamietava odpoved, lebo tych si nechavaju nakoniec a podobne.

roxo

TO HRDINA:
presne tak ako bolo povedane, mozes skakat z mostika ale aj rovno z vody.Len nesprav tu istu chybu co ja.Skocil som aj s okuliarmi z mostika a nakoniec mi pri doskoku okuliare spadli z oci, takze som nakoniec plaval bez nich.

roxo

BRAIN:
vysledky psychotestov chodia do zhruba 7 dni na oddelenie, ktore ta poslalo na psychotesty a na skusky vobec.Cize ten dany utvar ta skontaktuje ci si presiel alebo nie.

brain

Ahojte, ja som mal pred 10. dnami psychotesty v KE, neviete kedy asi pride vysledok a ako formou? Ci volaju, alebo zase listom? Dakujem