Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
DRIBLER
zalezi na tom ci dane obvodne oddelenie ma aj kynologicku stanicu.Prevazne OO PZ nemaju kynologiu.Zalezi od daneho oddelenia.
chcel by som sa ešte raz spýtať na tých psov :) či ich napr. majú aj policajti v dedine? diki...
Ahojte viete už výsledky z prijímačiekv pezinku 12..7.??
roxo:
Ono doteraz tomu clovek velmi neveril a nechaval to na nahodu, ci postupy dalej, alebo nie. Ale ak sa dostane az na psycho, tak uz tomu zacina malicko verit a prichadza nervozita :)Tak budem cakat no. Len dufam, ze nie 5 tyzdnov ako ty :)
Brain:
no 100 ludi, 100 skusenosti.Ja zase som toho nazoru, ze je to naopak.Ak cakas dlhsie, tak si uspel.Pozri, kazde oddelenie je individualne a vsetko robia inak.Ja som cakal na odpoved 5 tyzdnov a ich odpovedov bola len obalka v schranke s papiermi na zdravotnu prehliadku.Cize neostava ti nic len cakat.
roxo:
A do kolkych dni asi? Lebo pocuvam vseljake nazory, ze ked pride odpoved skoro, tak ze asi pride kladna, ak cakam dlhsie, tak pride asi zamietava odpoved, lebo tych si nechavaju nakoniec a podobne.
TO HRDINA:
presne tak ako bolo povedane, mozes skakat z mostika ale aj rovno z vody.Len nesprav tu istu chybu co ja.Skocil som aj s okuliarmi z mostika a nakoniec mi pri doskoku okuliare spadli z oci, takze som nakoniec plaval bez nich.
BRAIN:
vysledky psychotestov chodia do zhruba 7 dni na oddelenie, ktore ta poslalo na psychotesty a na skusky vobec.Cize ten dany utvar ta skontaktuje ci si presiel alebo nie.
cuculik - Presne presne tak nejako to je ale zatial vsetko v poriadku je, uz nam vela nechyba :)
Ahojte, ja som mal pred 10. dnami psychotesty v KE, neviete kedy asi pride vysledok a ako formou? Ci volaju, alebo zase listom? Dakujem