Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
ak vlastnis vodicak, tak to vyhoda nieje. Kazdy kto chce ist za policajta-tku, musi mat minimalne vodicak "B".
hogo: vsak sa tam hadam uvidime, po pol roku od pohovoru sa uz tesim
Chcel by som sa ešte spýtať, že ak vlastním vodičský preukaz a hlásim sa za policajta, či to pre mňa znamená nejakú výhodu?
nie som z TN
ak budu taketo tepla, tak hej. Hogo ty si z TN kraja?
nadar hura do košíc tak v auguste to sa zapotíme
nazdar, je tu niekto z Trencianskeho kraja, kto nastupuje 2.8. do Kosic na skolu ???
Nazdarte mudre hlavy. Ako to prosim vas je so zdravotnou prehliadkou? Doteraz som myslel ze iba sluzobny posudzuje zdravotny stav sposobily/nesposobily a teraz som sa dopocul ze po sluzobnom sa ide este za posudkovym na kraj ktory dalej vysetruje a ma posledne slovo. Je to ozaj pravda s tym krajskym posudkovym? diky
ethan: je to velmi rozne. Obvodaci,pmj, maju myslim 12-nastky denne, nocne....dostojnici 7:30-15:30....ale je to velmi rozne. A su aj pohyblive, napr od 14:00-22:00 a pod. Mam kamosov policajtov a oni pracuju krizom krazom :)
A ako je to s pracovným časom u polície? Myslím pracuje sa tam 8, 12 alebo 24 hod. alebo sa mýlim? A tie nočné a tak to sa tam rozdeľuje ako v bežnej firme? ďakujem
system- kde sa v BB robia psychotesty?a ako to asi prebieha?je tam aj po psychacoch ten pohovor so psychologom? preco si myslis,ze stebou jednali ako s "parazitom?" je to az take strasne?