Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
chcem sa opytat, ak by bola lekarska prehliadka a aj vsetky veci na stole na personalnom 31.7., tak by ma dali do skoly este v auguste toho 9.8.? Stihlo by sa to?
cuculik a nevies mio nahoodou povedat co sa robi ten prvy tyzden? u nas v zilinskom kraji ideme v pondelok 2.8 po uniformy do ziliny a asik podpisat prisahu ale tie ostatne dni nemam sajnu...nevies nahodou??
skola v KE zacne 9.8, az dovtedy je zatvor skoly.....
fitko je aj blizko skoly vola sa ze sevendays a je jedno z naj na svk..ako aj cena je dost brutalna ale stoji za to :) uz viete kedy zacina skola v ke< ci 2.8 ci 9.8
A keby som náhodou nevlastnil vodičák tak sa dá urobiť nikde "u polície" alebo to musí byť normálka autoškola?
Fitko tam je.Rozmery cca 4x4m ale je tam vsetko co treba na take normalne zacvicenie.
chcem sa opytat niekoho, kto uz je na skole v KE, ci je tam aj fitko ?
HOGO;
tak vitaj v klube.Nevies nahodou kedy presne zacina skola v KE?
MORE:
na zdravotnu prehliadku ides uz so vsetkymi vysledkami od svojho obvodneho ku sluzobnemu.Sluzobny zapisuje udaje do zdravotneho vysvedcenia, nahliadne do tvojej karty, trochu na teba kukne a potom vsetky papiere a vysledky posle k posudkovemu.Teda vyda zaver, teda pposudok ci schopny alebo nie.
ethan - vodicak je asi takou vyhodou u policie ako to ze ma dve ruky. dnes ho ma kazdy