Policajná škola

patriot6

zdravim....bol som v presove na informativnom pohovore....tak co mam k tomu povedat...boli sme tam asi desiati...celkom mila pani nas riesila..no neviem co bude ztoho lebo bol vidiet ze velke sance nam nedava...ze ziadosti je velmi vela...a nato aby so mnou zacali vyberove konanie potrebuje suhlas krajskeho riaditela v presove...takze asi tazko on povoli aby ma mohli rozpracovat...tak mam take zmiesane pocity ztoho no sak uvidime...tak tolko moje postrehy..a chcem este podotknut ze ako uchadzaci tam boli ini pacienti...jeden typek cele ruky potetovane :-)a ze on bude nosit vzdy bundu:-))

POOX

Dostat sa na skolu je len prvy krok, vydrzat v nej a uspesne ukoncit je druhy
krok skola je ako obycajny intrak nepocitaj so ziadnym pohodlim "dlhoprsty" su vsade tak bacha na osobne veci. Co sa tyka tretej veci je vykon sluzby a tam az zistis ci mas na to naozaj gule :D NIekto ti povie, ze si jeb... policajt a ty stim nemozes nic spravit. Tu zustis ci si si vybral spravne.
Ale ak to zvladnes zivot policajta je fajn a hlavne pokial niesy "zabrzdenec" mozes spravit karieru. Myslim ze ludia co su vo vykone by ti toho este mohli porozpravat. Bud sam sebou.

POOX

Pre CAKATEL

Polovicu z toho co sa ma pytas je v tom linku :D ale ok podme rad za radom.
Nezabudaj, ze policajtom chces byt ty tak sa hlavne uc a to od zaciatku, mozes mi verit, ze pravo a kriminalistiku nedozenies pokial sa nebudes ucit systematicky. Dalej na co si davat alkohol je nepripustny, taktiez pozor na disciplinu.
Jazyk je volitelny pocita sa stim ak mas maturitu ze mas aj dake zaklady ci uz z ENG alebo NJ. Cele to po novom trva 9mesiacov tj. 8mesiacov skola+1mesiac na skusky v 8mich mesiac je aj dva mesiace prax ale to tam mas vypisane v tom linku nastupuje sa vätsinou v druhej polovici skoly.
Po prvom mesiaci mas skusky,poradova priprava atd... tie musis uspesne spravit aby ta pustili dalej.

cakatel

dobry vece.Poox dakujem,ze si dal link presne na co som sa chcel spytat.ale este by som rad vedel ako to je na tej skole naozaj.na co si treba davat pozor,co je tazsie,cize ako to je v praxi.dalej jazykove predmety si mozes aj sam vybrat,alebo ta zadelia oni.zaciatoc.alebo pokrocily.dalej prax znamena po 6mesiaci,alebo pocas studia uz po 3mesiaci chodis na tyzdnovky na policajny utvar.dakujem,o tomto este nikto nepisal podrobnejsie.

Poox

Tak neda mi nevyjadrit sa k tomu stromu, kresba stromu ci postavy je len doplnujucim prostriedkom na urcenie vasich vlastnosti,pocitov,strachu,rodinnych vztahov. Dalej sa kresba porovnava napr. s pismom aby sa spravil komplexenejsi obraz.
Ale tak najdolezitejsie su tie otazky, je cca okolo 800ak si spravane pamätam.
A ako tu uz mnohy povedali NEKLAMAT iba tak je mozny uspech. Co sa tyka studovania dakej odbornej literatury a psychotestov tak to nema absolutne zmysel, jednoducho sa dobre vyspite,najedzte a majte cistu hlavu.
Co Vam mozem poradit je aby ste trenovali pamäť,sustredenost,priestorovost a presli si dake slovne ulohy z matematiky.

hrncek

ja len tak btw, vy ani netusite co vsetko sa odbornik na to kompetentny dokaze dozvediet z vasej kresby :D, v kresbe ste ako otvorena kniha, z ktorej si o vas precita vsetko....a dalej, v kresbe nedokazete klamat, pocitaju aj s tym, ze clovek sa bude ovladat, a snazit sa nakrelslit vsetko "tak ako sa to ma"......toto je vec ktoru neoblbnete ani keby sa neviem ako snazite....