Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Nie wi-fi tam nie je, vačšinou sa to rieši tak, že majú ľudia mobilny net.
caute, neviete mi niekto povedat ci je na skole v KE wi-fi, alebo ci sa tam da nejako napojit na internet? S kolegom si chceme brat aj notebooky tak preto sa pytam. Diky
ktore iq knihy dobre vedia pomoct pri pripravovani na psychotesty .dakujem
more to dobre vystihol...
ahojte, ide niekto na pohovor 11.8 do NR?
ahojte, ide niekto na pohovor 11.8 do NR?
mna sa napriklad na pohovore nepytali nic. len nejake obkecy okolo papierov na vyplnenie pre nich. zase viem ze na niektorych okresoch je pohovor priamo s riaditelom. ale i tak, teraz sa hlasi tolko ludi do policie ze na osobny pokec ma malokto tolko casu alebo dokonca chut. ale mozu sa ta spytat napriklad ze preco si si vybral policiu namiesto studia na vysokej. ale to sa ta pravdepodobne nespyta dnes asi nikto, pretoze s velkou pravdepodobnostou mas vysoku aj ty. u nas na obvode ma VS viac ako 40 percent vsetkych ludi co som sa dozvedel. a je to tak, ze vs vzedlani ludia vyberaju pokuty a nahanaju sa po lesoch za ciganmi... stare dobre casy ked sa este museli robit nabory pre nedostatok zaujemcov.
patriot:
to je na dlho vysvetlovat.Vyskusas a uvidis.Tych 80% som asi prehnal, asi 90%neprejde.ja som presiel az na druhom pohovore.Pozri len aby si bol v obraze.Zo 150 ludi nas zobrali len 5.Na pohovore sa ta pytaju rozne veci, kazdy pohovor je iny, takze vysvetlovat nie je co.
roxo a co je na tom pohovore??