Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
milenium dik za odpoved. Nam na pohovore povedali ze nam daju vediet do 30 dni.Snad to nebude tak dlho trvat .Ako bolo na telesnej a slovencine ? Bol diktat tazky ?, ake temy slohoviek ? A este jedna otazka, zhyby ste mohli robit aj s podhmatom ? Dik za odpoved a zelam vela stastia v dalsom kole :-)
pre batman: bud trpezlivy, ja som bol na pohovor v KE 15.4. a ozvali sa mi asi az po 5 tyzdnoch, ze som nim presiel a len minuly tyzden som bol na fyzickych a slovencine, tak ze je to dlhy proces. Drzim palce, vela stastia.
Ahojte , uz sa nekomu ozvali kto bol na infomativnom pohovore 10.8 v KE ?
stačí maturita a spravenie príjmačiek..
takže Ing alebo Bc mi k tomu nepomože....hmm
saxana007 je úplne jedno, čo si vyštudovala, dôležitá je matura
Dobry den! Staci dat posudkovemu vypis zo zdravotnej dokumentacie? Ci treba tu dokumentaciu. Pretoze moja obvodna mi ju nechce dat, ze len vypis. Dakujem!
mám taku otazočku..da sa k policajtom dostať aj po vyštudovaní Bezpečnostneho manažmentu, konkretne na žilinskej univerzite??dakujem.
no nas sa na pohovore nepytali preco chceme byt policajtmi....len rozdali tlaciva my ich vyplnili...a teraz iba cakat....a ze vraj az potom ked krajsky riaditel postupi nasu ziadost dalej k vyberovemu konaniu tak az potom budu riesit preco chcme byt policajtmi.....inac prislo uz niekomu nejake oznamenie z informativneho pohovoru???? bol som v Presove 11.8..lebo vraj ze cim dlsie sa neozyvaju tak tym lepsie...ze je sanca....inac je zaujimave ze na kazdom kraji je ten inf.pohovor inyy....
perlanegra - aby som mohol brat uplatky:D
no na tu otazku musis odpovedat sam,no preco chces byt policajtom,to vies len ty.