Policajná škola

cakatel

chcel by som vediet ak po uspesnom vzladnuti psychotestoch,za kolko tyzdnov sa absolvuje lekarska prehliadka,dalej po lekarskej prehliadke kde treba ist?tj.skola kedy moze zacat,ak budem mat vsetko absolvovane a vyhovujuce kriteriam.podpisanie prisahy je v den nastupu?zivnost zrusit do dna podpisania?dalej by som chcel vediet co nemozem mat na svojom mene,a to obchod,auto

387sniper

Pre Batman

VSTUPNÁ LEKÁRSKA PREHLIADKA – vykonanie

Rozsah vyšetrení potrebných na vykonanie vstupnej lekárskej prehliadky vykonať u svojho praktického lekára až po telefonickom oznámení, že ste vyhovel /-a na psychodiagnostickom vyšetrení.

Rozsah vyšetrení, ktoré zabezpečí uchádzač:

1. RTG vyšetrenia srdca a pľúc,
2. laboratórne vyšetrenia v rozsahu: KO, FW, glykémia, ALT, GMT, kreatinín,
HbsAg, BWR, HIV,
3. moč chemicky + sediment
4. EKG vyšetrenie
5. gynekologické vyšetrenie, ak je uchádzačom žena
6. zapožičať zdravotnú dokumentáciu od svojho praktického lekára
7. priniesť so sebou hotovosť cca 31 eur

more

cakatel: po nastupe na skolu sa vsetko vcas dozvies. alebo ako moj starky volakedy vravieval - vyckaj casu ako hus klasu :).

perlanegra

ahojte, ja som bola tiež na inform. pohovore, ale neúspešne. bolo nás asi 40 a prešlo 7.Hneď vraveli, že nás je veľa, veľmi rýchlo nás odbavili. a tiež tam boli pacienti :) niektorí prišli v šortkách a tričku ako keby išli na pláž.Taký neprešiel ani jeden, takže chalani aj na to bacha, prví dojem je prví dojem, nehovorím, že musíte byť v obleku, ale aspoň slušná košeľa a nohavice nazaškodia.

cakatel

dakujem POOX,clovek sa stale uci.dalej by som chcel vediet ako sa zacina skola,ako su zadelene dni,kedy sa robia strelby,kedy robime skusky na drzanie a nosenie zbrani a streliva.sme tiez aj znamkovany alebo len po 3mesiacoch skusky.