Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
čo myslíte? aká je najlepšia odpoveď na otázku na inf. pohovore : "prečo sa chcete stať policajtom" ?
chcel by som vediet ak po uspesnom vzladnuti psychotestoch,za kolko tyzdnov sa absolvuje lekarska prehliadka,dalej po lekarskej prehliadke kde treba ist?tj.skola kedy moze zacat,ak budem mat vsetko absolvovane a vyhovujuce kriteriam.podpisanie prisahy je v den nastupu?zivnost zrusit do dna podpisania?dalej by som chcel vediet co nemozem mat na svojom mene,a to obchod,auto
387sniper vdaka :-)
Pre Batman
VSTUPNÁ LEKÁRSKA PREHLIADKA – vykonanie
Rozsah vyšetrení potrebných na vykonanie vstupnej lekárskej prehliadky vykonať u svojho praktického lekára až po telefonickom oznámení, že ste vyhovel /-a na psychodiagnostickom vyšetrení.
Rozsah vyšetrení, ktoré zabezpečí uchádzač:
1. RTG vyšetrenia srdca a pľúc,
2. laboratórne vyšetrenia v rozsahu: KO, FW, glykémia, ALT, GMT, kreatinín,
HbsAg, BWR, HIV,
3. moč chemicky + sediment
4. EKG vyšetrenie
5. gynekologické vyšetrenie, ak je uchádzačom žena
6. zapožičať zdravotnú dokumentáciu od svojho praktického lekára
7. priniesť so sebou hotovosť cca 31 eur
Ake vysetrenia u lekara sa vlastne robia?Hlavne co ich zaujima pri krvnom rozbore a ci sa berie aj moc .
posudkovy dava iba peciatku. je to formalita.
Posúdkovy lekár robi este nejaké vysetrenie?Ci len skontroluje vysledky?
cakatel: po nastupe na skolu sa vsetko vcas dozvies. alebo ako moj starky volakedy vravieval - vyckaj casu ako hus klasu :).
ahojte, ja som bola tiež na inform. pohovore, ale neúspešne. bolo nás asi 40 a prešlo 7.Hneď vraveli, že nás je veľa, veľmi rýchlo nás odbavili. a tiež tam boli pacienti :) niektorí prišli v šortkách a tričku ako keby išli na pláž.Taký neprešiel ani jeden, takže chalani aj na to bacha, prví dojem je prví dojem, nehovorím, že musíte byť v obleku, ale aspoň slušná košeľa a nohavice nazaškodia.
dakujem POOX,clovek sa stale uci.dalej by som chcel vediet ako sa zacina skola,ako su zadelene dni,kedy sa robia strelby,kedy robime skusky na drzanie a nosenie zbrani a streliva.sme tiez aj znamkovany alebo len po 3mesiacoch skusky.