Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Diky panačik :D
Sniper: 11. 10. 2010
Ahojte,vie niekto,kedy sa zacina skola v Pezinku?
diky :) ... sklamem ta, na parketach
a tie brusaky ste robili na zinienke ,alebo na parketach ? Drzim palce nech vsetko dobre dopadne aj na psychotestoch .
Bolo nas asi 130, ale rozdelili nas na dve polky. Vysledky nevies az zhruba za 2-3 tyzdne, ked si urobil tak ti pride rovno pozvanka na psychotesty. Ale zhruba vies ci si urobil alebo nie, lebo vies kolko si urobil zhybov, brusakov, kolko si skocil, zabehol, jedine co som nevedel bolo za kolko som zabehol 100m, nevraveli cas, ostatne vies, okrem jazyka samozrejme.
milenium , dik za vycerpavajucu odpoved .Kolko Vas tam vtedy asi bolo ? Zaujima ma, ci ste sa hned dozvedeli,ze ste v testoch vyhoveli ,alebo musis opat cakat na odpoved a za aku dobu budu asi nasledovat psychotesty ?
No dobre rozpisem to trochu :)
-Prvy bol skok z miesta
-Nasledoval lah sed, kde si drzite nohy navzajom (cize uchadzaci, a tak isto si aj pocitate, jeden druhemu).
Ruky za hlavou, pravy laket k lavemu kolenu a naopak. Je na tebe ci si das pauzu alebo nie, mas na to 2 min.
-Zhyby: je jedno ci nadhmat alebo podhmat, vystriet ruky a brada nad hrazdu
Toto sme absolvovali v telocvicni. Potom sa slo von a behalo sa v areali skoly.
-100m: Po dvaja na chodniku v areali skoly.
-12min: Vsetci naraz, okruh cez areal skoly jednou branou von na chodnik a druhou spät do skoly (okruh 600m).
Potom si ides pre veci nastupujes do autobusu a ides na plavaren, tak ze oddychujes po ceste.
-Plavanie: plavali sme po zhruba 8 ludi v 3 abo 4 drahach vo velkom bazene (cize 2x50m, hlbka bazena cca 210cm)
V skratke vsetko z fyzickych testov.
milenim:a ako to bolo pri discipline lah sed ? robia sa klasicky ruky za hlavou a ku kolenam ,alebo sa ide pravym laktom k lavemu kolenu a naopak . Este ma zaujima, lahy sedy sa robia 2 minuty. V pripade ak urobim maximalny pocet lahov a sedov pred uplinutim toho casu , musim pokracovat dalej pokial neubehnu 2 minuty ? Behali ste okolo skoly ,alebo na stadione ? A este jedna otazka , kolko ubehlo od skoncenia poslednej discipliny po plavanie ?Mali ste cas na prezlecenie ?Dik za tvoju odpoved :-)
batman: diktat bol v pohode asi zo 10 viet, sloh 3 temy a to: preco sa chcem stat policajtom (alebo nieco podobne), spomienka na zimnu dovolenku, moje mesto. Zaner si si mohol vybrat. Zhyby mozes robit ako chces, jedine celkom vystriet ruky a bradou nad hrazdu.