Policajná škola

cakatel

hasan234,si brutalne vtipny,ale facku si daj kludne tvojmu fotrovi-a dufam ze ti vrazi aj on spät ale dobru bombu,aby si sa zobudil hehe

Strejdo0

more, tak potom si mal asi dobrú tlačenku. Všetko má svoje odôvodnenie, napríklad keď nenakreslíš korene, strom je neúplný a znamená to, že človek má slabé rodinné korene a to, keď niekto nakreslil strom bez plodov a lístia zase môže znamenať, že mu chýba schopnosť všímať si detaily, čiže človek je povrchný. A tak je to aj pri postave.

hasan234

ja psychlogiu neuznavam je to len nejaky fetis si myslim ale cital som ze to co kreslis ako prve s tym sa zosobnujes nic vzlom heh

more

strejdo - neviem ci mu radis dobre kreslit korene. mna korene ani nenapadlo kreslit a tiez som presiel. ani plody a uz vobec nie listy. dal som len kmen a nejaku neurcitu korunu. taktiez oproti inym som ako prvu postavu kreslil zenu, kym vsetci ostatni kreslili ako prveho muza a az na druhu stranu papiera zenu. samo ze tam nejake detaily byt museli, psychologicka nam hned povedala ze nejake palicky namiesto ruk nebude akceptovat.

Strejdo

superfortres, môžte chodiť do Galerky, to je obchodné centrum, tam máš wifi ;).

cakatel, žiadne knihy ti nepomôžu na psychotestoch. To máš napríklad, ako keď sa prvák na základke učí písať, v prvom ročníku ste všetci písali rovnako, rovnaký sklon, šírka, výška. Ale na strednej už by si ťažko našiel niekoho, kto píše úplne rovnako ako ty, každý máte svoj štýl písma a podobne je to aj s psychikou, vlastnosťami a charakterom človeka. Nedá sa naučiť, čo máš na psychotestoch písať, píš pravdu a hlavne z vlastnej hlavy. Na základe toho, či prejdeš sa uvidí, či sa hodíš za policajta, alebo nie. Veľa šťastia prajem. Ale niečo ti predsa poradím, keď budeš kresliť strom, tak nezabudni nakresliť korene, plody a listy, pri postave zase vlasy a prsty. Ale to tu už bolo rozoberané nie raz, len treba zahlbiť do tejto témy a preštudovať si ju komplet.