Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Ahojte , vcera mi dosiel list z ORPZ, ze moju ziadost aj so spisovym materialom z info.pohovoru postupili na KRPZ. Chcem sa opytat , kedy mam asi cakat ze ma pozvu na slovencinu a telesnu ?
nemate nahodou niekto aspon nejake vzory psychotestou z minulych rokov? ti co ste na nich boli. viem ze sa nedaju psychotesty naucit, ale pripravit sa na ne chcem. google mi to akosi nedal za moznost
Ahojte, fyzicke a slovencina uspesne za sebou. v oktobri cakaju psychotesty. dufam ze za par mesiacov sa pripojim k vam
Myslím si že to bude priamo tam ale nie som si úplne istý
Jasné 22. 9. sem hodím info. A ďakujem ja tiež držím palce :)
ja som mala fyzické v auguste a psycho v septembri. k lekárovi idem 27ho tiez do Ba. Tiez mam okuliare 0,75 ale personalna nam na pohovore vravela, ze do 0,75 je to v pohode, ale to zavisi od funkcie na aku ides. inak nevies ci je ten lekar u dvoch levov, ci nas poslu niekde inde potom. a daj vediet ako to tam prebiehalo, inak drzim palce.
Tak ja mám úspešne vykonané aj fyzické aj psychodiagnostické vyšetrenie. 21. 9. mám termín u služobného lekára. Jediné čoho sa naozaj obávam je to že mám okuliare do diaľky 0,75. Síce slabé ale sú. Rozmýšľam aj nad tým že si na rýchlo spravím operáciu očí. Po tom všetkom čo som absolvoval nechcem pohorieť práve na tomto. Túto prácu chcem robiť z presvedčenia. A preto by ma to dvojnásobne mrzelo... mám z toho fakt stres :D
Inak hlásim sa do BA. Niekto ďaľší z tohto okresu čo mal v júni fyzické testy a v auguste psycho??
Nazdar!Ako som dopadol na fyzickych testoch v pezinku mi dojde niaky list, ci sa mam informovat na kraji? Dakujem
do pezinka dakto teraz nejde do skoly zo zilinskeho kraja
Kedy zacina skola v KE ? ake su terminy ?