Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
pre Dufus: No nejak mi to zblblo.... no ja mam vyšetrenie od očného,takže to bude fajn...som myslela že to bude zložitejšie. tak ešte raz ďakujem. potom daj vediet ako Ti to celé dopadlo :-)
Diki za info. a ako to bolo s tymi okuliarmi? si mal aj nejake potvrdenie ake máš dioptrie, alebo ta vyšetrovala? a to vážne zase čakať dva týždne? tak to asi nestihneme v oktobri školu.
tak dufa, že Ti to dobre dopadne všetko.
A ďakujem dúfam že aj tebe veľa šťastia :)
Diki za info. a ako to bolo s tymi okuliarmi? si mal aj nejake potvrdenie ake máš dioptrie, alebo ta vyšetrovala? a to vážne zase čakať dva týždne? tak to asi nestihneme v oktobri školu.
V pondelok som bol u svojho očného lekára aby mi spravil záver.U služobnej mi už vyšetrenie očí nerobili. Takže bude dobré keď si zájdeš (dúfam že nevadí keď
Ti tykám) k očnému spraviť si vyšetrenie. Tým pádom som aj menej platil 12,50€, takže odporúčam.
Tak ideme po poradí:
Tak najprv by som chcel informovať dúfam že budúcu kolegyňu :)
JJ1-
Dnes t.j. utorok som bol na lekárskom vyšetrení u služobného. Najprv som prišiel na Krajské. Boli sme dvaja dostal som info že každý pracovný deň (neviem od ktorého dátumu) chodia dvaja uchádzači. Personalistka nám dala tlačivá s ktorými sme išli na cintorínsku ulicu. Je to o jednu ulicu nižšie cca. 3 min. cesty, do modrej budovy (na nej nápis lekáreň), kde sídli súkromná nemocnica.Celé vyšetrenie trvalo možno 10 minút pričom sa robili klasické vyšetrenia ako na preventívnej prehliadke. Bolo mi povedané že do 14 dní budem informovaný.
new01-
Vzor psychotestov ti bohužiaľ nikto neposkytne z toho dôvodu že otázok je niečo cez 1 300 a tiež je zákaz si to prefocovať aj do mobilu, je to naozaj nemožné už len z toho dôvodu že v učebni bola kamera :)
batman-
Mali by sa ti ozvať do jedného mesiaca, mne konkrétne sa ozvali do 2 týždňov.
Ahojte,
vzhľadom na to,že aj ja mám záujem stať sa príslušníkom PZ SR sledujem tento "pokec" už dlhšiu dobu a keďže vidím,že dosť ľudí sa zaujíma o prácu v PZ SR rozmýšľal som o zriadení nášho vlastného diskusného fóra. Pýtam sa teda či by bol záujem o niečo také z vašej strany?
batman ja som cakal asi 3 mesiace, ale moze to byt aj kludne skor