Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
bol som tam ale dovolenkuju:D
roxiiiino:
Napíš som zvedavý či sa niečo zmenilo. Tiež by som vás rád stretol ako spolužiakov :)
zajtra idem na okresne za eprsonalistkou otom napíšem čo mi povedala.. no dufam že teda budeme:)
roxiiiino:
tak ti držim palce spolužiak :)
keby zavoláš personalistke že si chorý tak by ta poslala na druhý termín normálna vec.. by si stratil mesiac ale takto si stratil asi viac..
Tommy: tak snád sa v januári stretneme na škole:) ja sa hlásim z Trnavy
roxiiiino:
pisal som žiadost do Nitry , že chcem ist do Komárna...
aj ja som toho nazoru, ze fyzicke su dolezite, ale bol som po chorobe a 12minutovku som mal na nula bodov, ostatne som mal velmi dobre, pravidelne cvicim... slovina na plny pocet,aj tak dikes
tommy: a z akeho kraja či okresu sa hlásiš? ja mám všetko za sebou len nebolo miesto už na oktober pre mna tak čakám čo teraz január. ja som vedel výsledok zdravotnej do 2 týždnov. ale asi sa teraz nemaju kam ponahlat neviem...
roxiiiino:
ano čakám na pezinok....oktober som nestíhal lebo koncom septembra som spravil psychotesty a lekársku som už do oktobra nestíhal a navyše mi hovorili že ešte musia 9tich vybrať do oktobroveho behu takže do oktobrových som ani nahodov nemal šancu...no personalistovi volám každý týžden čakám na výsledky zdravotnej prehliadky už je to piaty týždeň tak v piatok znova volám dufam že to tam už maju...no a som zvedavý čo mi povedia najradšej by som počul vetu - predbežne vás príjímame :).....a suhlasim čo sa týka fyz. testov kto nespraví mal by pouvažovať či sa hodí do výkonu alebo na sebe poriadne zamakať a aj sa testy adekvátne pripraviť ja som mesiac pred skuškami každý den makal behal, cvičil hlavne kondične,plávanie, diktáty, po mesiaci intenzívneho tréningu som mal výkon cca o 80 percent lepsi v niektorých disciplýnach....mno ale už asi vela píšem....
tomy: čakaáš na školu v pezinku? prečo si nenastupil v oktobri? na akom kraji alebo okrese sa hlásiš? čo hovori tvoja personalistka? moc otátok ja viem :D . ja idem štvrtok za svojou personalistkou sa spýtat ako to pokračuje dalej