Policajná škola

Cobretti

Zdravim, tiez mam uspesne za sebou fyzicke testy aj psychotesty, teraz cakam na vyzrozumenie od zdravotnej posudkovej komisie. Vraveli ze budu do 14-tich dni, dnes je desiaty. Pri fyzickych testoch nam vraveli ze ti, co uspejeme nastupime do skoly 10.januara.

roxiiiino

bo som tam včera aj predvčerom aj dnes a stále dovolenkuju. každý den mi povedali že prídi zajtra a vždy tam nikto nebol.. čiže neviem noveho nič. pondelok tam zavoláma sná budem aj ja mudrejší tak neviem uvidime ako dopadneme:)

tommy kn

No tak som dnes volal mojmu personalistovi na krajskom riaditelstve kvoli výsledkom lek. prehliadky, ktoré po piatich týždnoch mimochodom stále nemám ale že v utorok už určite budu...Pýtal som sa ho ako to vidi dalej a povedal, že v polici prebieha reorganizácia a vela zmien a že ešte ani oni sami nevedia ako to bude ale že každopádne som v hre a že ma budu kontaktovať....Hned nato som volal kamošovi, ktorý v pondelok končí beh v Pezinku a povedal že v januari sa začína nový beh...vy máte nejaké nové info? dajte vedieť

tommy kn

no ja v piatok volám na krajské riaditelstvo a dufam že sa dozviem niečo nové užitočné a predovšetkým pozitívne