Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

Cobretti

Zdravim, tiez mam uspesne za sebou fyzicke testy aj psychotesty, teraz cakam na vyzrozumenie od zdravotnej posudkovej komisie. Vraveli ze budu do 14-tich dni, dnes je desiaty. Pri fyzickych testoch nam vraveli ze ti, co uspejeme nastupime do skoly 10.januara.

roxiiiino

bo som tam včera aj predvčerom aj dnes a stále dovolenkuju. každý den mi povedali že prídi zajtra a vždy tam nikto nebol.. čiže neviem noveho nič. pondelok tam zavoláma sná budem aj ja mudrejší tak neviem uvidime ako dopadneme:)

tommy kn

No tak som dnes volal mojmu personalistovi na krajskom riaditelstve kvoli výsledkom lek. prehliadky, ktoré po piatich týždnoch mimochodom stále nemám ale že v utorok už určite budu...Pýtal som sa ho ako to vidi dalej a povedal, že v polici prebieha reorganizácia a vela zmien a že ešte ani oni sami nevedia ako to bude ale že každopádne som v hre a že ma budu kontaktovať....Hned nato som volal kamošovi, ktorý v pondelok končí beh v Pezinku a povedal že v januari sa začína nový beh...vy máte nejaké nové info? dajte vedieť

tommy kn

no ja v piatok volám na krajské riaditelstvo a dufam že sa dozviem niečo nové užitočné a predovšetkým pozitívne