Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
lekarska ma platnost 3 mesiace
skuste obvolat vašich personalistov a spýtat sa čo v januári či vám povedia to čo mne... za telefonát nič nedáte. potom napište čo ste zistili
Inak kolko má platnost lekárska prehliadka???.
A dnes som bol u policajtov a nový beh sa v januári na 99% otvárat nebude. Povedali mi že najskor až v marci možno v apríli.
tommy kn veď to sa stáva.
duffus, tak vieš, neže zabudol, ale nechcel som o tom nahlas hovoriť, veď vieme, ako to je.
Ale ale strejdo, teraz si ty niečo zabudol spomenúť :D .... berú len najlepších buldozéristov ;)
Alebo skôr neberú nikoho, teda zatiaľ
strejdo:
pripúštam že som to mohol zle zachytit aj mi to bolo čudné že justičná a kriminálna neviem prečo som si to tak pamatal....
tommy kn trochu ťa poopravím. Ruší sa odbor hraničnej a cudzineckej polície, nie justičnej a kriminálnej polície. A druhá vec, keby bol v polícii podstav, tak berú všetkých zaradom, ale práve preto že podstav nieje, tak vyberajú iba tých, čo na prijímačkách uspeli najlepšie.
mne kamoš čo má zajtra záverečné skušky povedal že všetko nasvedčuje tomu,že v januári sa začina další beh,,,ja verím tomu že si to personalisti stihnu zrátať že kolkých budu potrebovať dobrať,,,nakolko mam info že sa ruší železničná policia a odbor justičnej a kriminálnej polície resp. sa zlučia s inými odbormi...prebytočných porozdeluju na útvary a zvyšok doplnia novými uchádzačmi....a všeobecne je v polícii podstav a je tažké dosadiť kvalitných ludí takže ja som optimista a verím že to budeme my :)))
hmm no nie som si isty ci v januari nieco s toho bude.co aj viem tak je stale este akykolvek pohyb v PZ zablokovany.ma prebehnut od januara nejaka reorganizacia v PZ a preto nevedia co maju robit.pocul som uz aj nazor ,ze az od marca sa zacne prijimat do skol.
len v oktobri ešte nevedeli že sa to všetko takto zamotá. teraz to je poazstavene tak možno sa neotvorí nový beh v januári. aj nám poveali že v januári a teraz ti nikto nepovie lebo ani personalistky sami nevedia čo bude v januári