Policajná škola

tommy kn

tak tak ,,,konečne nejaké dobré správy,,,ja stále verím že v januári sa uvidime v pezinku,,,uvital by som trocha viac optimizmu...dnes je streda dlhý den úradníkov tak nech sa už konečne rozhodnu a vyjadria....

duffus

Mám novinky. Dnes som volal na presonálne, bolo mi povedané že v priebehu dnešného dňa by im mali dať vedieť či sa bude brať od 1. januára, alebo až od februára. Že mi dnes dajú vedieť. Tak uvidíme. A žiadosť že mi určite zamietať nebudú. Konečne nejaké lepšie správy.

roxiiino

ja tomu osobne neverím že sa v ajnuári bude nastupovat... keby nekto má nečo nové nejaké info tak sem sa podelte a pridajte sem

tommy kn

tak konečne mám výsledky lekárskej prehliadky to znamená že mám všetky testy a previerky úspešne za sebou, nakolko ja som spravil všetko čo bolo v mojich silách teraz je rad na policajnom zbore či si ma vyberu...Personalista mi povedal že čakaju na vyjadrenie od prezidenta, predpokladám že policajného, že možu začať prijímať...a pýtal som sa ho na ten január a povedal že si myslí že v januári sa začne další beh, ale že čakaju na to vyjadrenie ale že som vybratý, takže dufam že sa to už pohne....

roxiiino

čiže ja ked som som zdravotnu prehliadku spravil koncom septembra tak keby nastupujem teraz v januári náhododou tak mi bude platit??? ... a ja osobne si tiež myslím že nenastupim v januári ja tomu neverím že otvoria nový beh. dakujem strejdo:)

Strejdo

To ani personalisti ešte na 100 percent nevedia.
Lekárska platí 3 mesiace, ale to neznamená, že keď ťa od lekárskej nezoberú napríklad teraz v januári, ale až v marci, tak musíš ísť ešte raz. Tie tri mesiace znamenajú to, že keby ti po lekárskej prehliadke zamietli žiadosť a hneď by si si dal novú žiadosť o prijatie a stihol by si do tých troch mesiacov urobiť opäť fyzické testy a psychotesty a do tých istých troch mesiacov by sa aj otváral nový beh, tak nemusel by si ísť na zdravotné ešte raz v tomto prijímacom kole, ale platili by ti zdravotné z predchádzajúceho prijímacieho kola a prijali by ťa do zboru. Samozrejme to by si ale musel mať tie zdravotné s hodnotením spôsobilý.