Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
roxiiino:
Gratulujem už sa teším potom sa musíme stretnúť :)
duffus: serus kolego aj mne volali 1. januára nastupujem. na škole sa stretneme:))
Tak teraz mi volali z personálneho že od januára ma berú. Konečne, vytešený som ako malé dieťa :D
nám povedali že si máme my zavolat za dva týždne. povedali nám výsledky a potom o dva týždne zasa som mal psychotesty
batman:
cca po dvoch troch týždnoch už si presne nepamatám
ahojte , chcem sa opytat , po akej dobe sa vam ozvali, ze ste presli cez fyzicke testy a pokracujete na psychotesty ?
ja tam taktiež zavolám a spýtam sa či niečo nové či sa náhodou neotvára nový beh v januári
tak tam zajtra zavolaj a spýtaj sa a hned sem napíš čo si sa dozvedel:)
Ja tam zajtra zavolám a dám vedieť. Tiež som zvedavý. A mne nepovedali že sa škola otvára v januári, ale že buď január alebo február.
aha ved preto sa pýtam. lebo mne personálny nevedel povedat nič a som nevedel že sa dnes nečo rozhodovalo o nástupe do školy a že sa dokonca rozhodlo že sa v januári ide. to je priamo info od zdroja? :)