Policajná škola

roxiiino

takže dnes mám papierovačky za sebou. Už mám aj zadelenie na útvar. 3.1. mám príst na krajske riaditelstvo podpísat prísahu a možno vtedy sa budem aj vystrojovat. Od 1.januára som oficiálne policajt. Chlapci vidíme sa 10. januára na škole:))

tommy kn

mne dnes ráno tiež volali, že či bi som k prvému prvý mohol nastupiť do KN , povedal som že jasnačka a že mi ešte zavolaju ked to bude aktuálne tak neviem čo aktuálnejšie má ešte prísť ale berem to ako z polovice že som priaty,, tým čo ešte nevolali držím palce a tým čo už maju svoje ano...blahoželám :)

migek

takze vyslo to dnes aj mne, som prijaty, volali mi dnes z personalneho, aj ked o skole nebola vobec rec, mam len prist 3.1. na Krajske ohladom previerky tajnosti ci co, a ze som prijaty na OR v BA.

roxo

Len pre info, tych, co sa pytali na KE.Myslim, ze od 10.januara by mal nastupit novy beh na skolu.To sa tu este stretneme :)

migek

No samozrejme Vam vsetkym prijatym gratulujem, bol to dlhy boj, bo vidim, ze je nas tu viac ktori makali uz od jula:) Tych co nas este nezobrali, dufam, ze sa stretneme v PK co najskor, tesim sa na skvele nove zazitky :)

migek

Tiez som sa dostal sem bez pomoci, nemam v PZ ziadnych znamych....v poslednej dobe sa na personalne je problem dovolat, dnes som tam pisal mail u z odpovedou ze sa nic nezmenilo:( no je mi cudne, ze na okresoch uz prijmaju a na krajskom este o nicom nevedia....no uvidime zajtra...mozno sa ozvu:)

roxiiino

ja taktiež svojimi silami. inak by som už bol v škole od oktobra:D.. som zvedavý načo si ma zajtra personalistka zavolala

duffus

Ja sa hlásim do BA, Ružinov. A môžem čestne prehlásiť že bez akejkoľvek známosti len svojimi silami načo som maximálne hrdý :)