Policajná škola

roxiiino

ale kludne možeš čakat aj viac ako 2 mesiace... to je individuálne moje cele výberové konanie trvalo 8 mesiacov

Boyka

devs:
to je individualne, ja som cakal mesiac aj nieco
je rozdiel aj v tom ci ti to poslu postou, alebo ci ti zavolaju, ale viac ako 2 mesiace cakat nebudes

Boyka

devs:

Prvý je pohovor..
Potom sú fyzicke spolu zo slovenčinou a potom na základe toho či spravíš fyzicke následujú psychotesty a po psychačoch lekárska prehliadka...

Ja som mal fyzycke asi mesiac po pohovore a to bolo 6.12.2010 a psychače mam teraz 13.1.2011....

devs

od podania prihlášky sa koľko približne čaká na psychotesty alebo fyzické? čo vlastne ide ako prvé okrem pohovoru?

roxiiino

chlapci na oddeleni budete v civile unifromu nemožete ešte nosit. ale sranda neska som na oddeleni iba zvazoval papiere:D .. vidime sa v pondelok chlapci

tommy kn

strejdo:
vdaka za odpoved...pracovnu si berem aj ked nám povedal ze budeme vnutri, a tá klasická to su tie nohavice ktomu košela a plus sako kravata alebo ta bunda?

tommy kn

strejdo:
vdaka za odpoved...pracovnu si berem aj ked nám povedal ze budeme vnutri, a tá klasická to su tie nohavice ktomu košela a plus sako kravata alebo ta bunda?

Strejdo

tommy kn, zober si pracovnú uniformu a aj klasickú, akos a máš obliecť, to ti už povie riaditeľ oddelenia, ale možno budete iba v civile, lebo ešte asi nemáš ani odznak, ani menovku, ani osobné číslo a uniforma sa bez tých identifikačných znakuov nesmie nosiť.