Policajná škola

PK1

Strejdo:
Musim ta takto aspon trochu pochvalit, ako informujes zaujemcov o PZ. Kdeze si to teraz? Ale tu mozes opakovat veci aj 1000-krat a ludia si to neprecitaju pozorne :-(

PK1

roxiiino:
A kde do skoly nastupujes? V PK je to tak,ze nemozes vymeskat 20% z poctu hodin z toho predmetu, (zvlast 1.modul a zvysok studia), lebo ta moze poslat ucitel na komisionalne preskusanie a nemusi ta hodnotit. Zalezi to vsetko od ucitela. Niektori si tam znacia, ci si na vyucovani, takze asi tak. Davaj si bacha, lebo byva dost zraneni na telesnej :-(

A este jedna vec. Nikde som nepocula, ze by sa na APZ nerobili prijimacie skusky. Je tam velky naval a dost malo studentov prijimaju, tak je to podla mna blbost. Skusky sa tam robia kazdy rok.

PK1

Jocker: Ak nastupujes do PK, tak kimono budes potrebovat po uspesnom zvladnuti skusok 1. modulu, po tzv. prijimaci, ktory trva 6 tyzdnov. Potom ti zacina sebaobrana, tak kvoli tomu kimono. Dovtedy budes mat skor kondicku. Drz sa!

Strejdo

ILdii ahoj, no tak to si ma normálne milo prekvapila s tvojim prístupom. Keby aspoň 25%, čo tu priespievajú, si zobrali z teba príklad. Poď na skype, tam môžme pokvákať, nechcem tu chlapcom prerušovať ich dôležité debaty. Môj nick je streki1.

tinusa555

prosim vas na vysokej skole policajneho zboru v bratislave sa uz nerobia prijmacie skusky???? vycitala som to na stranke a nejde mi to do hlavy ked kazdy rok boli....

duffus

Pokiaľ viem, kimono budeme potrebovať až pri záverečných skúškach. Niekto to tu už spomínal.

A všetkým, ktorí práve absolvujú prijímacie konanie držím všetky palce. Treba veriť v úspech.