Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Strejdo:
Musim ta takto aspon trochu pochvalit, ako informujes zaujemcov o PZ. Kdeze si to teraz? Ale tu mozes opakovat veci aj 1000-krat a ludia si to neprecitaju pozorne :-(
roxiiino:
A kde do skoly nastupujes? V PK je to tak,ze nemozes vymeskat 20% z poctu hodin z toho predmetu, (zvlast 1.modul a zvysok studia), lebo ta moze poslat ucitel na komisionalne preskusanie a nemusi ta hodnotit. Zalezi to vsetko od ucitela. Niektori si tam znacia, ci si na vyucovani, takze asi tak. Davaj si bacha, lebo byva dost zraneni na telesnej :-(
A este jedna vec. Nikde som nepocula, ze by sa na APZ nerobili prijimacie skusky. Je tam velky naval a dost malo studentov prijimaju, tak je to podla mna blbost. Skusky sa tam robia kazdy rok.
Jocker: Ak nastupujes do PK, tak kimono budes potrebovat po uspesnom zvladnuti skusok 1. modulu, po tzv. prijimaci, ktory trva 6 tyzdnov. Potom ti zacina sebaobrana, tak kvoli tomu kimono. Dovtedy budes mat skor kondicku. Drz sa!
Mirka24:
novy beh v Ke by mal nastupit teraz v pondelok, cize 10.1.
ILdii ahoj, no tak to si ma normálne milo prekvapila s tvojim prístupom. Keby aspoň 25%, čo tu priespievajú, si zobrali z teba príklad. Poď na skype, tam môžme pokvákať, nechcem tu chlapcom prerušovať ich dôležité debaty. Môj nick je streki1.
ohladom vysokej školy tak skúšky sa tento rok nerobia.. ANO JE TO NOVINKA.
tinusa: no asi nie...podla mna je to somarina aby sa nerobili, neviem co ich ktomu viedlo
ktorého januára sa otvára nový beh v Košiciach?
prosim vas na vysokej skole policajneho zboru v bratislave sa uz nerobia prijmacie skusky???? vycitala som to na stranke a nejde mi to do hlavy ked kazdy rok boli....
Pokiaľ viem, kimono budeme potrebovať až pri záverečných skúškach. Niekto to tu už spomínal.
A všetkým, ktorí práve absolvujú prijímacie konanie držím všetky palce. Treba veriť v úspech.