Policajná škola

milenium

Boyka
nazdar predovsetkym vdaka :)
Psychace su v pohode nie je tam nic take coho sa treba bat, poriadne sa vyspi a chod tam s cistou hlavou.

duffus

No čo chlapi ako je na obvodnom? Ja už som sa ako tak zoznámil s kolegovcami a zatiaľ môžem povedať že je to tam v pohode. Ale do školy sa mi moc nechce :D

george303

Boyka vdaka za odpoved vies nechodim velmi zarasteny ale take dlksie strnisko hej ked som oholeny tak sa necitim dobre ako by mi nieco chybalo ;)

Wladimir

Dobrý deň, prosím vás vie mi niekto poradiť, či je prijímacie konanie ešte stále pozastavené alebo už podpisujú žiadosti o zaradenie do prijímacieho konania? Myslím, či ste si niekto dávali teraz žiadosť a povedali vám že napr. 20.1 budete mať psychotesty. Ďakujem

george303

Ludia ak by som chcel ist za policajta musim sa potom pravidelne holit ?? mozno blba otazka ale tak zaujima ma to ...

panačik

Renky: Zober si celu tu tasku ktoru dostanes behom tohoto tyzdna(zo zaciatku potrebujes hlavne pracovnu uniformu, zimusnu bundu a ciapku :-D). Kimono si zatial nemusis brat, to budes potrebovat az za 6 tyzdnov(samozrejme ak ich uspesne zvladnes). Dobra rada: zober si aj daaku dobru a hlavne teplu obuv a teple oblecenie na behanie, bo v tomto pocasi sa zle beha 6 km kazdy druhy den.

Boyka

milenium:

Caf,
počuj ako si zvládol tie psychače? idem na ne 13.1.2011, vieš mi nejako poradiť som docela dosť nervozny :),,,
inak gratulujem k úspechu...nech sa ti darí...

roxiiino

jenis to je tažko pretože zaradenie dostaneš tam kde je volne miesto a ked pre teba nikde nebude tak neviem kam by ta dali. no a kapacita školy a take veci o prestupovanie no neviem neviem