Policajná škola

Strejdo

Link na fyzické testy som dával o pár príspevkov nižšie a tým, že sú nové termíny na prijatie je jasné, že opať prebieha prijímacie konanie. To, že sa opäť prjíma viem aj z interných zdrojov. Prijímacie konanie bolo zastavené do konca roka 2010 z dôvodu obsadenia voľných cca. 600 tabuľkových miest policajtami z hraničnej a cudzinesckej polície, keďže tá sa ruší a radšej tých 600 miest obsadia už "hotovými" policajtami, ako nováčikmi, ktorých treba ešte vzdelávať.

tommy kn

zdravim kolegovci...dnes sme fasovali zvysok vybavy v Slovenskej lupci, a zajtra prvy den na oddeleni. Riaditel nas v pohodicke privital, povedal ze nam poukazuju budovu co kde je a ako to tam chodi..len neviem co presne z tej kopy veci si mam obliect a obut,,,predpokladam, ze kravata a sako su na spec. prilezitosti....duffus-v pondelok skola vola :D

patriot6

strejdo mozes mi dat konkretny link kde sa pise o tom ze prijimanie novych prislusnikov je povolene...lebo na tej stranke minv.sk o tom nic nemozem najst ..a ani tie terminy fyzickych testov..vdaka

Strejdo

matematika nieje tak podstatná, ako slovenčina, ale zas keď budeš mať na maturitnom vysvedčení z matiky 4ku, tak to bude na zváženie.
Pracovná uniforma je tá, ktorú nosia hliadky: i.sme.sk , nohavice sú takej istej farby a majú kapsy na stehnách.
Klasická uniforma je : www.zachranari.sk

duffus

devs:

Dôležité je, aby si maturitu mal. To, z akých predmetov je, je nepodstatné. Ja som napríklad ani maturitu z matematiky na našej škole nemal.

cobolko

panacik: aka je to pracovna uniforma? to je ta co maju policajny vacsinou na sebe v terene ci je to nejaka teplakova uniformicka?

Strejdo

Wladimír - Keby si aspoň na pár minúr navštívil stránku MINV, tak by si zistil, že prijímacie konanie je opäť povolené a máš tam aj termíny fyzických previerok, ale pre tvoju pohodlnosť ti tu dávam link, aby si si nemusel zaťažovať hlavičku s hľadaním www.minv.sk . Teraz daš žiadosť a do mesiaca chceš mať psychotesty? :DDD

george303, keď už budeš zaradený na útvar, tak musíš byť tiež oholený, ale na hladko, žiadne trojdňové strnisko, povolené je mať fúzy, alebo briadku (nie bradu, ako rumpeľ).