Policajná škola

jocker

zdravim chcem sa spytat ci potrebujem v pezinku ten prvy tyzden kimono ci sa mam koli tomu ted nahanat alebo mi to staci zohnat aj neskor?? dakujem...

roxiiino

ronnie69: počuj a ty si sa dufam ozval? ved mne sa tiež dlho neozývali ale každý mesiac som tam vybehol osobne sa spýtat čo a jako a to preto aby som o sebe dal stáel vediet

Boyka

yajro

Mne fyzicka trvala cca do 14tej, a zacinala 7:30.
N psychotesty idem rano, ale ak na to narazas, nemozes mat v jeden den obe skusky.

ILdii

Strejdo, prečítala som si všetko od začiatku a musím uznať, že si to mal naozaj blbé, ale som rada, že nakoniec sa ti podarilo dosiahnuť svoj sen. Ja tiež by som sa chcela dať na dráhu vyšetrovateľky a viem, že ma čaká ešte veľa driny, ale dúfam, že sa mi to podarí :).
Kde si na škole ? :)

roxiiino

bud rád že si čakal pretože bolo tu prípadov ktorí mali všetko úspešne a zrazu prišla zamietajúca odpoved... ale tak držím všetkým palce:) a napríklad ja už mám všetky veci aj uniformy doma my sme sa už vystrojili:) a jedna otázka ešte: Ako to je na škole ked sa niekto zrani napríklad členok a nemôže potom sa zúčastnovat telesnej a behania???

yajro

a len tak pre zaujimavost ja som cakal od podanioa ziadosti od 14 3 2010 a az teraz 13.1.2011 idem este len na fyzicku, myslim co som cital prispevky tak cakam asi najdlhsie

yajro

Chcem sa opytat bojku. Tie psychace mas 13.1.2011 a o kolkej???lebo ja ma v ten den fyzicku, a dokedy je asi ta skuska z fyzicky???