Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Caute chalani,
Co si beriete do Pezinka na skolu? Som myslel ze nam daju niaky zoznam. Ci vsetko co potrebujeme dostaneme?
Ahojte
Chcem sa opytat ci je mozny prestup z jednej skoly na druhu. napr z kosic do blavy. A ako je to potom so zaradenim...
batman
nazdar skola zacina 10.1. dovtedy budem zavadziat na oddeleni :) ... a v stredu ideme fasovat vystroj do slovenskej lupce ci jak sa to vola
milenium: dik:-), normalne sa na to tesim. Kedy nastupujes do skoly ?
nám povedali že máme príst v saku a košeli..netreba kravata ale nemáme príst v rifloch. to teda mne aspon tak povedali neviem ako vám
a tí, čo idete zajtra do NR a máte už fotky porobené, netreba príst v obleku hádam....či ako idete...
mimochodom, budúci kolegovia, čo idete zajtra do NR na krajské tak môžem niekoho zviezť ak potrebuje, ja idem z KN takže napr nejakého zámčana alebo tak...
No, chalani ste mi nasadili chrobáka do hlavy. Asi to pre istotu nechám tak aby si to niekto nevysvetlil po svojom.
tommy kn:
Máš pravdu, úprimné poďakovanie postačí.
duffus:
no len aby si to niekto nevysvetloval ako uplatok....ja to nechám tak, ved napokon len si robili svoju robotu a myslím, že uprimne podakovanie postačí ...
duffus:
myslis ze to prijme?