Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

Boyka

Cafte chalani

Nechcem Vám tu kaziť debatný krúžok,ale mohol by mi niekto poradiť?

Zajtra robím psycho testy, bohužial už druhý krát. Myslíte že na druhý pokus ma zoberu? Neviem čo som tam posral a dúfam že teraz to už dám...

Strejdo

yajro, ach ty si riadny šašo. Že mladí zajaci, ako keby si ma poznal v akom veku som :D. K.....ny máš času písať, ale pozrieť si historiu, kde sa píše odpoveď na tvoje otázky, to nie. Ináč, keď už sa ti nechce čítať celé fórum, tak vľavo hore máš okienko a vedľa neho je zobrazená lupa ( vysvetlenie- to znamená, že hľadať :))). Či ešte ti mám poradiť, čo tam máš napísať? Síce, niesom oprávnený ti to radiť, vieš od kapitána ma delia ešte nejaké rôčky anemôže ti radiť nejaký strážmajster. Tak šup šup do robotky hľadať odpovede na tvoje otázky, ty generál.

mrs.Angelina

Ahojte neviete nahodou ako má vyzerať tá žiadosť o priajtie príslušníka PZ ? a dokedy sa vlastne davaju žiadosťi na školu ďiky

yajro

pre THX

suhlasim so vsatkym co si napisal, no myslim si, ze tu sa maju riesit vsetky otazky tykajuce sa PZ. a nie ze tu riesi niekto niekoho a ze je uz pol roka policajtom so mnov absolutne nepohne....keby bol pri policii aspon 15 rokov a mal hodnost aspon kapitana, tak by som sa aj zamyslel a stojim si za tym co som napisal, lebo vie co takyto mladí ,,zajaci,, maju na robote

THX

To yajro: Strejdo,ak ešte nevieš je policajt už vyše pol roka tak neviem či je na mieste napísať,že vysedáva pri PC,ak si si teda nečítal históriu aspoň 5 strán potom by si možno pochopil,že tu už má dosť príspevkov aby mohol písať podobné veci i keď si IMHO myslím,že to už možno trochu prehnal pretože čítať už 102 strán je naozaj veľa.

A toto je len diskusia žiadne fórum,ktoré by malo usporiadané témy zaradom a prehľadne tu sa rieši všetko na každej strane chcelo by to už fórum keď je tu toľko ľudí čo sa zaujímajú o prácu v PZ.

yajro

dakujem za pomoc tym co mi napisali na pkeci. nevedel som ze je vas tolko a som rad ze sa nenechavate ovplyvnovat tymi smiesnymi prispevkami,,,,,vrela vdaka

Strejdo

Juuuj chúďatko zaneprádnené. Keď máš prácu, tak načo sa tlačíš do zboru? Asi kvôli tomu, že ťa tvoja práca nebaví a keď ma niečo nebaví, tak si nájdem čas na preštudovanie informácií ohľadne práce, ktorú chcem v budúcnosti robiť. A nehovor mi, že robíš 24 hodín vkuse. Či teraz vytiahneš, že máš manželku a tri deti? :D No tak poraďte chudáčikovi zaneprázdnenému.

yajro

pre ,,strejdo,,
neviem ake mas ty zamestnanie, ale mas pravdu ze som novacik no ja na rozdiel od teba pracujem, a nemam cas vysedavat pri pc ako asi ty a uz vobec nemam cas citat celu historiu....ja som moj prispevok smeroval k tym ktori maju zaujem mi pomoct a nie preto aby lenoskovia co nocuju na pc ma za to buzerovali....dik za odpoved!!!

george303

Samozrejme kto ma seriozny zaujem tak najskor si precita celu diskusiu a potom sa uz vlastne netreba ani pytat ... Ja som precital asi tak polovicu..