Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
PK1, jasné kolegyňa, súkromne môžme podebatovať. Máš odo mňa mail ;).
roxiiino
nazdar, nam povedali 7.15...ja sa vezem autobusom co nam ponukli...
roxiiino:
No ja ti neviem, my sme sa mali hlasit v PK najneskor rano v den nastupu o 7.15 hod.,my sme prisli o den skor (v nedelu) kvoli ubytovaniu, takze sme sa rano nemuseli nahanat.
zajtra máme byt v pezinku ráno na pol 8 ???? dakujem za odpoved a strejdo zdielam tvoj príspevok pretože ja ked som tu bol prvý krát tak som si to všetko najskor prečítal až potom som prispieval
Strejdo:
Jasne, ved vieme aki ludia su okolo nas...ale mozeme niekedy popisat, skype nepouzivam, ale na e-mail: za8@centrum.cz mozes napisat a ozvat sa ;-) Ten e-mail nepouzivam moc casto, takze to je ok, anonymita nadalej zarucena..
Jocker:
Nemas za co...drzim ti palce v PK :-) Neboj, 8 mesiacov ti ubehne ako voda ;-)
vysoka55, no pochybujem, že ti tie diskusie pomôžu v práci v PZ, skôr ti prácu v PZ znechutia.
PK1 dík za pochvalu ;). No zatiaľ som iba na odvodnom oddelení, ale kde, to radšej nebudeme rozoberať, veď je to anonymná diskusia a treba sa chrániť, lebo sú tu medzi nami aj ku.vy, čo by ťa mohli hneď potopiť.
A k tomu, že tu 1000krát môžeš napísať to isté a vždy sa nájde nejaký ......, ktorý sa to isté opýta aj 1001krát máme hneď nad tebou vhodný príklad, viď yajro :DDD.
yajro, nechceš tie témy ešte aj vypracované, aby som ti poslal na mail?Pôjdem za teba aj na fyzické previerky a psychotesty, slovenčinu už napíšeš sám, veď ju budeš mať vypracovanú ;) Dole na tejto stránke máš zobrazené čísla od 1 do 25, ale to pokračuje ďalej až do (iba do) 101, tak pekne klikaj a čítaj, máš tam všetko napísané. A keď si prečítaš komplet celú túto diskusiu, tak načerpáš toľko informácií, že môžeš ísť rovno za krajského.
TO PLATÍ PRE VŠETKÝCH NOVÁČIKOV!!!NAJPRV SI PREČÍTAJTE CELÚ HISTÓRIU TEJTO TÉMY A POTOM SA PÝTAJTE, AK TAM NIEČO NENÁJDETE.
PK1: diky ..
tu mozte najst stovky prispevkov ktore sa vam urcite budu hodit k praci v PZ. Odporucam.
lebo by si to mal jednoduche:D ... prejdi si tým sám:D .. idem do pezinka ja osobne a prijimačky na APZ sa vžd robili ale tento rok je výnimka že sa nerobia