Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
roxiiino:
izba číslo 305 :)
Boyka:blahozelam ,treba hlavne verit . Tak skoro budu vysledky ? Kde si ich robil ?
batman:
Bol som tam včera, a je tam pohovr aj s psychologom, a pýta sa ta na veci zo životopisu, a take klasicke veci na ktore určite budeš vedieť odpvoedať..
A ešte ti možno dá zoradovať farby podla toho ako sa ti páčia..a potom ešte ti dá asi 10 kartičiek na ktorých sú znázornene polohy rúk..a ty musiš povedať čo podla teba ktora ruka znamena...
napr. že táto ruka podáva ruku niekomu,,alebo táto ruka máva,alevo táto ruka búcha po stole trebarz..a to je tak všetko....
Strejdo:
No nevadi už to mám za sebou.
Bol som tam cirka 5 hodin.
Neviem Vám ani povedať že jak to vyzera lebo neviem čo je pre nic dobre, vo štvrtok budu vysledky...Tak dúfam že to víde...A otazok bola fakt kopa, pomali mi stoho začalo hrabať :D
Vdaka strejdo ;)
Posielaš iba maturitné vysvedčenie, nie koncoročné.
Ahojte Posiela sa k prihlaske aj znamky z vysvedcenia alebo iba znamky z maturity alebo ako to je ? vdaka za info ;)
milenium : ahoj , ako sa ti paci v skole, ako to tam vyzera ? Na tyzden ma cakaju psychace, chcem sa opytat, ci je tam aj okrem testov aj osobny pohovor so psychologom a o com je pokec ?
ronnie69, radšej pekne volaj, otravuj, oni sú tam na to, aby ti podali informácie. To, či sa ti to zdá trápne alebo nie, na to nemysli, proste otravuj.
Boyka, držíme prsty, potom hneď píš. Škoda, že si nenapísal skôr, až včera o tom, že máš dnes psycháče, nejaké základné veci by sme ti určite poradili.
roxiiino: no nie ja som tam nevolal, povedali cakat tak som cakal a potom neskor sa mi uz zdalo blbe volat tam,ked uz po mne malo spusta ludi skusky...ved oni su statny,tak maju zo zakona odpvedat ti,nemozu ta len tak zahodit zo stola do kosa si myslim...tak neviem no(((