Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
ver tomu že ta to zo začiatku prekvapí.
a Tak ja uz teraz 4 krat za tyzden navsteujem posilovnu a pravidelne behavam teze nemyslim ze by ma to malo nejako extra prekvapit ....
ved uvidiš budeš klikovat roznymi sposobmi, brušaki roznymi sposobmi, makačka na ruky, brucho, nohy, chrbát na cele telo proste .. budete sa navzájom nosit a behanie je ta ma tak no budeš makat stále v kuse bez vačšieho odpočinku. uvidiš sám ale svalovica ta neminie
Tak daj nejake priklady co sa tam robi na telesnej aby som bol trochu v obraze ...
futbal možeš hravat vo svojom volnom čase a toho bude málo pretože sa budeš stále len učit. je toho dost. a telesná nie je klasika ako na strednej je to makačka uvidiš sám. (ludia sa pozvracavaju z telesnej bežne)
Boyka kks skoda ale mozno pride nieco lepsie ...
Len by ma zaujimalo podla coho vyhodnocuju tie psychotesty,mozno staci jedna zla odpoved a uz si odpisany ....
No borci, tak sa s Vami lúčim..
Ani podruhý krat sa mi nepodarilo spraviť psychotesty, fakt neviem prečo..ALe asi to tak má byť...Nech sa Vám tam všetkym darí a držte sa,a hlavne budte čestný a nie skorumpovaný...Cafte ciciaci...
a hravate sem tam aj nejake sporty futbal alebo basket alebo tak ?? alebo stale sa tam ide iba na kondicku ?
george303:
Tak nepotesim ta, uz to tam nie je. Kedysi tam bolo prezitie, ale uz to zatrhli :-( A na co sa tam tesit? Ved uvidis sam ;-) Extrem tam mas kazdy den :-D
Chalani ktory ste uz tam mna dost bavia take extremne vycviky nieco som tu cital o preziti v lese je na skole v pezinku nieco take alebo nieco podobne naco by som sa mohol tesit ?