Milujem dvoch sučasne

Príspevok v téme: Milujem dvoch sučasne
moi

vyše roka a pol mam priatela, klape nam to, no pred mesiacom som stretla cloveka, kt. je doslova moja krvna skupina. je ako ja, mame nenormalne vela spolocneho, uzastne sa s nim rozprava. stravili sme spolu dve noci (so vsetkym). svojho priatela vsak nadovsetko milujem, ale chcem byt aj s nim. neviem ako sa rozhodnut

moi

adamkrt: ja si svoju chybu plne uvedomujem, aj ked ju nelutujem tak ako by som ju mala. ale ako mozes ty priat druhemu, niekomu koho absolutne nepoznas, nerozumies sa do vztahu nieco zle. Pises ze co som to za bezcharakterneho cloveka ale co si ty za charakter? nic moc
timiq, nechcela by som to vediet, no ak by ma prestal milovat, ma by nas vztah co najskor ukoncit

AdamKrt

moi Dnes 21:10

- lebo som optimista a verim, ze stat sa to nemusi :) A dufam, ze i napriek chybam by neurobila taku hlupost, aku si urobila Ty priatelovi. Prajem Ti, aby sa Ti dialo to, co robis sama druhemu. Pretoze mozno iba tak to pochopis.

timiq

MOI co by si robila keby ti to urobí tvoj priatel, ktorého tak milujes?Keby ta podvedie z inou 2krat?
Mala som tekyto podobny problem no pomohla mi jedna osoba ktorá mi povedala: Predstav si, či by si chcela, aby dotyčný chodil s tvojou dcerou.

timiq

MOI co by si robila keby ti to urobí tvoj priatel, ktorého tak milujes?Keby ta podvedie z inou 2krat?
Mala som tekyto podobny problem no pomohla mi jedna osoba ktorá mi povedala: Predstav si, či by si chcela, aby dotyčný chodil s tvojou dcerou.

moi

:)nikto sa tu nevyrevava na fore, urcite sa toto nestalo len mne, tak som chcela vidiet ako k tomu pristupuju ini, ako to zvladaju, neviem, co som asi cakala..
adam krt, ked vies ze raz sa ti to stane preco chodis s priatelkou, nechapem:D
katuska, nie som pomätena, po tych par dnoch pressne viem ake mam priority a co ma ake hodnoty, ci uz moralne alebo nie.
a dr.house, aj to jedno % ktore nepatri ku kurvam a slapkam ale urobi takuto skaredu vec sa moze koli tomu trapit , vies

katuskaa9898

moi...mas to tazke....ale ak toho priatela milujes tak nieje od teba pekne ze si si zacala nieco z druhym....ako by si sa citila keby to on tebe urobi?....a ten co si ho spoznala pred mesiacom nemyslis ze je to len take chvilkove?...ze ti troska pomotal rozum a ty si z neho pometena...pouvazuj nad tym...

dr haus nechaj ludi nech si myslia svoje o Bohu...a to co si myslis ty o nom si nechaj pre seba

dr_house

Boh, už by si mala byť dosť veľká nato, aby si zistila, že boh neexistuje. Dobre, nech si robí čo chce, ale načo sa tu vyplakáva na fóre?Načo chodí s dvomi naraz a potom tu reve že nech jej pomôžeme?

artemiss

michaela, nechápem- prečo by mal len nejaký boh právo súdiť ju? ona sama sa rozhodla napísať sem, nie? čo teda čakala? deda mráza? treba si otvorene povedať, že svojím správaním ubližuje človeku, o ktorom tvrdí,že aaaach, nadovšetko miluje aaaaaach. otázka je, či by si chcela, aby sa k tebe Tvoj partner takto správal...

michaela312

V prvom rade jej môže byť jedno, že čo si o nej myslíte, a také, že nikto ťa nemá právo súdiť len Boh ste počuli? Tak trocha klud, je to jej život a jej rozhodnutie, ona vie prečo, načo, začo.. A nerobte zo seba moralistov, aj tak je to len falošné..