Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..
nepritazlivost..
kamaratov mas?
ani ja som sa nelutoval ale uz mi ine neostava..bol som vedely clovek ale uz nie som zivot ma naucil
pritazlivost sa da chapat ako subjektivna vec... nepacis sa jednej, zapacis sa inej.
este raz ti tu davam tie linky. na pohlad su sice rovnake, ale ked na ne kliknes, kazdy je iny. ten prvy je o tom chlapikovi. najdi si tu minutku a citaj, co hovori, je to prelozene. tento prispevok je kratky.
ten druhy je dlhsi, ale stoji za to si ho pozriet do konca. ta zena ma tri deti, manzela. vari im, sije, vysiva, chodi na pole, upratuje. muz ju miluje bez ruk a vsetci si ju vazia. ale hlavne - ona sa neciti byt nijako postihnuta, skareda, menejcenna. a kedze obidvaja tito ludia sa vnimaju ako rovnocenni inym, tak ich za takych aj vsetci povazuju. a cely svet ich obdivuje. oni sa totiz nelutuju.
prvy prispevok:
www.youtube.com
druhy prispevok:
www.youtube.com
a co do prdele mam robit ked sa prihovorim babe a uteka....nepacim sa im som skaredy nepritazlivy....skratka netvor..........co vy o tom viete? ake je to stale byt odmietnuty a stale a stale a stale... neviete nic.....mozem sa aj rozkrajat pride pekny deges a je jeho....
ale ved my suhlasime s tebou. aspon poniektori. ako si povedal: ked pes, tak pes. ked zdochnut, tak zdochnut. krute sa to moze zdat iba tomu, kto nechape, ze ty si aj tak budes stale mliet to svoje.
vy viete vsetko najlepsie...ale ako sa hovori
syty hladnemu neveri,.....
presne, ako si povedal: ako si ustelies, tak si lahnes. ked sa ti paci psia buda, tak preco nie? ked sa citis byt psom, tazko ta niekto presvedci o opaku. ty si z tych rad co si tu dostal nepochopil nic. preto je aj pre teba zbytocne to tu dalej citat.
uzavrime to skapem sam ako pes..........amen....
tak kasli na net
chodis niekam medzi ludi? mas nejake spolocenske zaujmy? nie diskoteky - brrrr
mozno nevyzeras super ale aj tak, ak si dobracisko,urcite si ta nejaka baba najde, skulenie nie je fakt az taka zavazna vec.
ak stretnes babu, mas si s nou o com pokecat? zijes svoj zivot alebo ho len prezivas? tvoj zivot moze byt skvely aj bez zeny. fakt. vezmi si kolko muzov zenu ma a nadava ze ako ho obmedzuje :) venuj sa sebe, rozsiruj si obzory