nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

lulu22

nečítala som tiež všetky príspevky..ale k tomu, že si škulavý, nepriťažlivý.. poznám chlapa, ktorý ma tiež jedno oko šklavé, ale fakt že moc..a pritom mal skvelú ženu..ktorú nakoniec v práci podvádzal s dalšou kočkou a teraz ma mladú ženu, s ktorou má deti. A všetky tri sú pekné ženy. Takže ak zapracuješ na niečom inom ako len na sebaľútosti, môžeš byť tiež ten, na ktoré ženy budú letieť :) len treba chcieť niečo zmeniť a nie tu len nariekať..

michaela312

Ja poznám zase plno nie pekných chalanov, ale so zoznamovaním nikdy prblém nemali a ženy ich napriek tomu chcú, pretože sú zábavní, majú dobré vystupovanie, a hlavne vedia jednať so ženami, takže nie vždy je to že niekto niekoho nemá len otázkou výzoru, je to aj o charizme, povahe, atď..

jeanny

ludia nechapem v akom svete vy zijete, zrejme v tom virtualnom lebo v realnom to vyzera inac...necitala som si celu diskusiu ale par prispevkov ako "urcite nieje chyba vo vyzore" a "na vzhlade nezalezi" my stacila...peter asi vie preco sem pise, vy nezijete jeho zivot, mozno je to z velkej casti psychicky problem ale ked je niekto sustavne odmietany a odsudzovany koli svojmu vzhladu na sebavedomi mu to urcite neprida. Osobne poznam napr jedneho inteligentneho, vzdelaneho, zabavneho, mileho chalana ktory ma problem najst si babu pretoze je nizsieho vzrastu, alebo jedna mila, zavbavna tiez fakt inteligentna baba ktora si nakoniec nasla partnera az v zahranici lebo ma par kil navyse a nenosi stekle a bluzky s vystrihom. Nie kazdy ma to stastie ze natrafi na niekho ktoreho pritahuje a ten niekto este akotak splna jeho naroky, pretoze kadzy ich ma. Ludia boli vzdy sudeni podla vzhladu a je to tak aj teraz, neustale ma o tom okolie presviedca mozte si tu pisat moralistickych kecov kolko chcete

rony26

neoslovuj kazdu s pocitom, ze oslovujes buducu partnerku...komunikuj so zenami nezavazne, snaz sa s nimi prichadzat do kontaktu co najviac, stretaaj ich, spoznavaj, pocuvaj a ani nebudes vediet ako a bude ruka v rukave...prezentuj to cim teda uputat mozes, davaj do popredia svoje kvality...a hlavne zacni verit tomu, ze tvoj zivot sa moze zmenit

petko007

opakujem mam 36 rokov a este som nestretol babu co ma pritahuje ktorej by som sa pacil.....a oslovil som ich dost....

simax

do riti, a co ma hovorit ten chlapik z toho videa!!! narodil sa bez ruk a bez noh. a je stastny, krasny, vesely, uznavany, respektovany. lebo je SEBAVEDOMY!!! ty nie si skulavy, ty si analfabet, alebo mas znizenu inteligenciu. a nezacni sa hned zase urazat. nechcem ta urazat, ale vychadzam z toho, ako reagujes. stale dokola a dokola melies svoje. musis zmenit seba, nie svet. ten sa ti zmenit nepodari. ani zeny sa nezmenia, ked sam seba nezacnes vnimat inak. cize - zacni od seba, pochop ze chybu robis ty. a tou chybou nie je tvoj vyzor. a koncim, toto nema cenu. clovek rad pomaha, ale tomu, kto o to stoji a chce aj pocuvat, nie tomu, co pocuva len seba.