nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

Michael86

Mám z toho také komplexy po tom uraze ,ze som sa rozhodol ist pod skalpel no neviem ci sa tým vrati stratene sebavedomie

Michael86

Michaela ano mám mozno to vyznie smiešne ,ale mam hrbolček na nose a z profilu to vidno a hanbim sa za to uz si tak neverim aj takato malickost vie cloveka rozhodit ked je to vidiet

petko007

vy tu pisete ako keby som nebol clovek...ja nemozem mat vkus ja nemozem vyberat ja vlastne nemozem nic...ja mam chciet bars aku co ma vobec nepritahuje pri sexe budem vracat a ani penis sa mi pri nej nepostavi....tak si to predstavujete vsak??????

Gahanovaaa

v prvom rade sa zamysli sam nad sebou az tak si hladaj krásne dievca! v tvojom pripade by malo byt krásne zvnútra...

petko007

slobodna by som teba chcel vidiet ako by si chodila s niekym co ta nepritahuje?? a ze ta chcu taky co ta pritahuju to je len dobre....a preto ma nevies pochopit ake to je ked ta nechce niekto kto sa ti paci....a nikdy to nepochopis jedine keby sa ti stal uraz a potom by ta mozno ten tvoj kvoli vyzoru opustil potom by si mozno pochopila ako to je ....

Slobodna

v živote to máš tak - ak nemáš čím zaplatiť hold nemôžeš nakupovať. Preložené buď urob niečo so sebou - to z čoho máš ty komplexy a prikladáš tomu takú váhu, by si iní ani nevšimli keby si to zo seba nevyžaroval alebo poľav zo svojich nárokov. Ja osobne kult tela nevyznávam ale kult duše, charakter aj keď môj partner teda vôbec nevyzerá zle ale to je tým, že rovní rovného si hľadá, čo u teba neplatí.

Michael86

Ja som mal svojho času na strednej najkrajsie baby zo skoly potom to pokracovalo aj dalej ked som chodil za pracou atd no nastal v mojom zivote zlom a to uraz ktorý mi zmenil zivot hlavne myslenie a aj sebavedomie islo smerom dole vsetko som zacal upriamovat na moj "handicap" ktorý dá sa povedat nieje ani handicapom som normalny zdravý mladý muz no psychicky sa tak necitim kvoli tomu urazu po tom ako sa to stalo len kvoli negativnemu mysleniu som nenadviazal ziadny nový vztah,lebo som si prestal verit vela robí ozaj psychika a nech nikto nepíše ,ze na kráse nezalezí ,ale zalezi a velmi u mladých pojašených a uletených ludí je to to najhlavnejsie .

petko007

vystupovanie mam dobre aj galantny som az moc...zabavny som v robote sa smejeme v jednom kuse aj zakaznikov stale rozosmejem v tom to nebude.... je to v skaredosti jednoducho sa nepacim babam co sa pacia mne....od krku dole som na tom fajn vsak som sportovec ....len vymenit hlavu a je to v poriadku.....

blablablabla

osobne si myslim, ze pri muzoch nezalezi az tak na krase ako skor na charizme a celkovom vystupovani (galantnost, zmysel pre humor, nadhlad).
a okrem toho, rovny rovneho si hlada, takze peter ak si myslis, ze si skaredy, tak sa k tebe asi bude hodit dievca fyzicky odpovedajuce. aj ked teda podla mojho nazoru ak je niekto skulavy, neznamena to, ze je nenavratne strateny. mam skulave kamaratky, ktore nie su extra pekne, ale su vesele, priatelske, zabavne a sympaticke a priatelov maju.