nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

petko007

stale tu pisete ze ja nemam pravo na vyber lebo som skaredy mam drzat hubu a krok a brat to co sa mi ponukne... ani jeden z vas by to neurobil len preto lebo to nemusite....to je ten rozdiel ...ale naco to tu pisem ked ani jeden z vas nie je bez partnera cely zivot..tak viete o tom hovno tak ako ja neviem ako sa citi clovek co nema nohy....mozem si to len predstavovat....

Michael86

Michaela ďakujem a mas pravdu ludia maju ine problemy aj ja si poviem sám sebe ,ze čo to vymyslam ,ze nikto nieje dokonaly ,ze musim sa s tym zmierit ,ze to nieje az tak velmi no vaham lebo to moze byt aj horsie ako je teraz je to risk a fakt mi to moze znicit uplne zivot no snazim sa mysliet pozitivne,ale je to tazke obávam sa toho ,ze problem uz nieje len v tej veci co sa mi stala ale je to uz vo mne uz neviem myt ako niekedy.plny zivota a pozitivnej energii teraz sa citim ako keby som len prezival zo dna na den moze to byt aj vekom ,alebo tym ,ze som sa uvedomil a niesom taký blaznivý ako kedysi neviem no mám pocit ,ze som stratil iskru ten uraz bol spúšťač a zašlo to pridaleko .

Slobodna

to čo žena chce od muža totiž nie je krása ale sila a keď má chlap problémy sám so sebou tak z neho žiadna sila nevyžaruje a žiadna žena nechce a nepotrebuje chlapa, ktorý jej bude plačkať a nariekať nad sebou, nebude sa môcť na neho spoľahnúť, nepostará sa o ňu, neochráni ju, pretože je tak zaujatý sám sebou a svojími problémamy, že ju si ani nevšimne, tak v podstate žiadnu ženu ani nepotrebuje.

michaela312

Michaela86, viem, že sa mi to ľahko vraví, ale skús to tak nebrať, veď sa pozri na okolo aké majú ľudia problémy, to je taký malý, aj keď sebavedomie je sviňa, tak ak to tak cítiš, že Ti pomôže tá operácia s tou sebavedomostou, tak do toho, držím palce :)

Michael86

JJ psychika je hlavná poznam takých špatných a majú pekné ženy ,lebo ich vedia dobre namotat aj to je dar .Uprimnost dnes stojí za bagate

Slobodna

petko upokoj sa všetci ti tu chcú poradiť ale ty evidentne potrebuješ psychiatra, ty nerieš vzťah ani svoj vzhľad ale rieš svoju psychiku.

Slobodna

ďakujem ti petko že mi praješ všetko len to dobré, ja viem aké to je, nie som žiadna supermodelka ale to čo sa ti snaží vysvetliť je to, že ako ty pozeráš sám na seba tak pozerajú na teba všetci okolo teba. Stačí zmeniť svoj pohľad na seba ale to by si musel v prvom rade odstrániť svoje komplexy bez toho sa nepohneš, sila príťažlivosti totiž nie je vo vonkajšej kráse ale v tvojom sebavedomí a to ty nemáš.

Michael86

Tak som znizil po uraze svoje naroky ,ze som chodil o 10r starsiou moletkou trvalo to tri roky no uz nechcela mat dieta a ja by som chcel mat aspon jedno je to uloha kazdeho z nas zanechat potomstvo tak preto je cas na zmenu aj fyzicku aj psychicku .