nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

Theshadows

Ježiš MICHAEL86:) ty si zlatý z boku?
to sa mi velmi páči som zamilovaná do zlomeného nosa a máš nos aj dlhší, bože to je tak prítažlivé pre mna.

petko007

a myslis ze ja neviem ze maju pravo vyberu??????????????? nie som dement ...vsak to ma serie ze som skaredy pre ne ja zato nemozem ze sa mi take pacia ...nepacia sa mi tucne napr pacia sa mi vysportovane ako som ja chapeme sa??????????????????? asi nie skoda slov...

AdamKrt

Pardon, asi som sa kopol v prispevku pre Petko007. Malo to ist pre Michael86.
-----------------
Petko007:

isteze mas narok na to si vyberat. Len nezabudaj, ze toto pravo ma aj ta druha strana. To potom redukuje rapidne moznosti vyberu. Ak si pripadas, ze je to taky velky problem, co si dat trebars na jedno oko pasku na oci, alebo nosit tmave okuliare a nejak sa snazit svoj nedostatok maskovat ? Mozno vyzdvihnut ine crty, pri ktorych ustupia urcite nedostatky do uzadia.

Michael86

The shadows tak ja by som bol presne tvoj typ aj ked ten nos nemam az taky strasny proste po uraze pri hokejovom zapase s miernym hrbolčekom :)

Michael86

Michaela presne tak ak by som stretol ženu ktorá by ma lubila takého aký som bol by som stastny a verim ,ze by som vsetky trapenia hodil za hlavu vykaslal sa na operaciu a zil len pre nu a dal jej vsetko ako nikdy ziadnej na krase mi nezalezi ja som skor ten typ co hlada vnutornu krasu porozumenie harmoniu aby nam bolo spolu dobre a aby sme si navzajom zivot robili krasnym no bohuzial som taku zatial stretol len raz a kvoli tomu ,ze sme nemali buducnost sa to vsetko pominulo je to este čerstvé no neboli to ,lebo ozaj sme nemali buducnost kedze ona uz nechcela mat deti .

Theshadows

aký lomený nos o niečo som prišla nečítam všetky komentáre.

Presne lomený nos je premna prítažlivý to je to čo sa mi na mužoch páči.orlý nos dlhý rataf a ktomu užasne dlhá lepbka aj na ženách.

michaela312

Michael86 pošlem Ti link na jednu pesničku asi to nebude Tvoj štýl hudby, asi preto že som mladšia ako Ty ale tu pieseň ak chceš si vypočuj celú a dodá Ti energiu, tak tu je.. www.youtube.com

AdamKrt

Petko007:

ak si nemal volakedy problem nadviazat vztah so zenou, tak teraz je to len hodne o psychike.

Zober si takeho herca Owena Wilsona. Vzhlad ma dobry, so zenami iste problem nema, ale ked sa mu lepsie zadivas na ratafak, tak ho ma tiez nejaky pokriveny.
www.onlineusanews.com
www.superfilmy.sk
www.celebrific.com

No a z urcitych uhlov zas uplne normalne:
2.bp.blogspot.com

Vies, kolko ludi ma lomeny nos ? Tvar sa, ze ho mas ako predtym a uvidis, ze si to tie zeny na Tebe ani vsimat nebudu.

michaela312

Michael86, myslím, že by Ti mohlo pomôcť a znova Ťa nabudiť aj to keby si mal pri sebe partnerku, ktorú by si miloval, láska lieči :) Len sa teraz nesmieš podceňovať, život je len jeden a žiadny hrbolček Ti predsa nemôže zabrániť žiť tak ako chceš:) Sú ľudia, ktorí prisšli o ruku, nohu hocičo a dali sa dokopy, fakt už repríza tohto života nebude, snaž sa si veriť a začať žiť naplno :)