Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

Excita

"Take co sa pacia mne sa pacia skoro kazdemu" ....
tak vidis, kedze si uvedomujes tento fakt, uz len k nemu musis zaujat spravny postoj.
Necitala som vsetky prispevky a ani neviem aky si, cim oplyvas a co okrem vzhladu vies zene ponuknut... no ak nic vynimocne, tak sa velmi o take zeny ani nepokusaj, lebo ostanes sklamany a zatrpknuty.
Mna osobne vrcholne vytaca a uraza, ked si skaredy muz a bez akychkolvek inych kompenzacii mysli, ze ma moze mat a ak sa nanho ani nepozriem, uz som automaticky JA ta namyslena, zla a bla bla bla. Preco by mala pekna zena byt mila a usmievava ku kazdemu, aj ku skaredym? Z akych dovodov? Z lutosti, zo slusnosti...? Mal by si si vzdy povedat "hups, asi musim urobit viac, aby som dotycnu zaujal" a nie sa urazat, lutovat atd..
Ty chces, aby sme ta tu my vsetci pochopili, resp.nejakym sposobom pozvbudili, ale preco sa nesnazis aj ty pochopit to a pozriet sa na to z inej ako svojej strany?

Theshadows

Mám nápad pošli svoju foto tváre poviem Ti ako vyzeráš možno máš len zle nastavenú psychiku.AK len škulenie je tvoj problem tak nie si škaredý určite.Určite zapadáš aj ty do široke normy som presvedčená.

A prečo by si nemal šancu u štíhlych ved krása je relatívna ani stihla kočka ktorá je pre teba pekná druhým sa pekná zdat nemusi,len preto že je štíhla ale Tebe sa bude páčit.

Máš rovnaku šancu,ako hocikto iný len si priprav strategiu ako to dosiahnut.

Adam krt dobre radil 1/bud sa akceptujes
2/bud to zamaskuješ nejak aby si sa citil dobre vo svojej koži.čo keby si nosil nejaké frajerské okuliare?

Pošli foto na thebluegreen@hotmail.com

Petko007

krtko ty urcite ked zbadas zenu tak hned vies ci ma rozum vsak ??????????? ako si dovolujes mi pisat ze som povrchny???? ja mam daleko od povrchnosti .... vies kolko peknych zien chodi k nam do prace co su vypatlane ?? a ti vravim na vztah by som taku nikdy nechcel....

elsa5.5

petko 007 a čo kontaktné šošovky neviem či také niečo existuje na prekrytie,ale v dnešnej dobe sú rôzne zdravotnícke pomôcky skús v google to je len návrh aby tu niekto nehovoril neviem či s tým má niekto skúsenosti

Petko007

sancu nedam takej co sa mi nepaci tak isto ako mne nedaju sancu tie co sa im ja nepacim......ja to vsetko viem ale mna serie ze ja narocny clovek na vsetko co je okolo mna som skaredy...som narocny na hudbu na zvuk na oblecenie kozmetiku na bicykel skratka vsetko okolo mna musi byt kvalitne...ale asi tazko niekto to co pisem pochopi ako to myslim...