Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..
nepritazlivost..
Michael - bud taky, akym by si chcel byť.
Michael, pises o zenskej vypocitavosti, ako keby vy chlapi ste neboli vypocitavi. :))))
Ja som sa vyjadrovala k Petovi inak, takze neviem, preco si sa tak chytil mojho prispevku. Mam silne tusenie, ze ty patris tiez medzi tych, ktori sa tiez nevedia sami so sebou zmierit a hladaju ospravedlnenie v chybach inych, len nie v sebe.
Aký má byt človek ktoremu sa nedarí a je sám?Zmenit to ?A ako ?Zacnem si hovorit ze niesom taký a taky a pritom som a kazdy to hned vidí vsak ludia vedia odsudit človeka uz pri prvom pohlade tak o com to je ...Napr :Ja sa budem snazit zmenit urcite veci no vidim na druhych ,ze som im aj tak na smiech tak urcite ma to tesit nebude a budem nastvany na cely svet .
Owen Wilson ma nalomeny nos ale pri jeho sirokom usmeve a sibalskych ociach som si to vsimla az pri tretom filme :) a voooobec mi to nevadi.
na kazdom jednom super hercovi a herecke z Hollywoodu sa da najst nieco co nie je pekne. ale oni to dokazu skvele zakryt tym, aki su.
petko si hrozne zakomplexovany a frustrovany, aj keby si bol pekny, pri tvojom sposobe myslenia si nikoho nenajdes
a to je to co sa ti tu vsetci snazia vysvetlit
vezmi si napriklad Žofreja, ten bol zjazvany a krival a aky bol sexy :) vies preco? mal charizmu. nelutoval sa ze aky je chudak.
Excita to je len ženská vypočítavosť to nema nic spoločné s laskou a taký vztah skor ci neskor skončí .Neuznavam take vypocitave zeny kde sa stratil ten prirodzený uprimny zmysel pre vztah ?asi ho nahradil dobou tento egoisticky .
Len ci peknucna holka v zmysle, pekna aj z vnutra, bude stat o zuriveho a arogantneho Petka007, ktory je nastvany na cely svet.
Petko007: precitaj si svoje prispevky a pozri sa, ako reagujes. Nie som sice zena, ale na ich mieste sa im nedivim, ze sa Ta strania /a vobec to neni myslene na Tvoj problem/. Hned v prvych prispevkoch na vsetko zacinas reagovat hnevom, podrazdenim.
Ak sa takto spravas k zenam, uz len z pisania vysielas o sebe hodne negativne informacie.
Vies, co to pripomina ? Snobizmus. Aky si uzasny, aky uzasny mas vkus, na co vsetko si potrpis, preco nemozes mat krasotinky a ako to, ze si dovoluju Ta odmietat.
Jedno stare mudro hovori:
"Ak chces zmenit svet, musis najskor zmenit seba"
A je to pravda. Ak zmenis seba, aj okolie Ta bude vnimat inak. Ty mas sice problem, ale urobil si si z neho svojim postojom este vacsi. Dostal si rady, da sa nieco s tym este urobit, tak sa podla toho zariad. Nehorekuj, ale konaj. A zacni s tou zmenou pekne z vnutra od seba, ze zmenis k okoliu svoj pristup.
Michael86, taky je zivot. Niekto je pekny a chudobny, niekto skaredy a bohaty. Zivotna rovnovaha. Ja mam na muzov extremne prisne kriteria, ale chapem, preco si napisal, co si napisal.
Ja ti dam len jednu otazku: Mame dvoch muzov. Obaja su skaredi. Velmi skaredi. Jeden z nich sa lutuje, ma utrapeny vyraz, nedari sa mu. Druhy si veri aj napriek svojim nedostatkom, usmieva sa a dari sa mu v praci. Keby ostala na zemi posledna zena a tito dvaja muzi, ktoreho z nich by si podla teba vybrala?
Nie je to o skazenosti, clovek je prirodzene egoista, takze chce to najlepsie pre seba. Ked sa mi nepodari "ulovit" namakaneho fesaka a zaroven prachaca, musim sa predsa uskromnit a vybrat si bud namakaneho bez penazi, alebo takeho, co ma viac penazi, ale nema cas tolko cvicit.
A rovnako je to s vami chlapmi. Peto je egoista, chce mat krasnu kocku, ktora sa paci kazdemu. Ak sa mu nepodari "ulovit" taku, bude sa musiet uskromnit. :)
jajka neodpadavaj to by bola velka skoda ;)
Excita a ak by ten skaredy muz mal vela penazi a bol majitelom nejakých exkluzivnych firiem hned by si zmenila nazor si skazena ako vacsina