nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

volume

Prečo by mali všetci ľudia na svete posudzovať iných ľudí podľa toho, ako vyzeráme? I keď je pravda, že v poslednom čase sa to tu akosi rozmohlo, avšak existuje mnoho ľudí s normálnym názorom, ktorí nerozdeľujú ľudí na "škaredých" a "pekných", ale predovšetkým na "dobrých" a "zlých" (správnych a nesprávnych).Jednoducho ku ktorým charakterovo inklinuješ a ku ktorým nie.
Ja si myslím, že si natrafil zatiaľ na nesprávnych a preto ti to nevyšlo.Asi by som skúsila zoznamku :)

AdamKrt

Mne to tu pripada, ze niektori ludia si stale tvrdia svoju pravdu v style:

"Vsetci ste blazni, len ja som tu lietadlo"

:)))

Excita

Michael, no konecne si napisal, co si tak velmi chcel :) (myslim tym tu zlatokopku) :)
K tomu sa nebudem vobec vyjadrovat, nie je to predmet tejto temy.
A co sa tyka teba, ja som nenapisala, ze si skaredy !! Ale ze sa s niecim nevies zmierit. Neviem s cim, ale to, co pises a sposob, akym to pises, jasne nasvedcuje, ze v tvojom zivote alebo osobnosti nieco "hapruje".

Michael86

Ja takým som mám svoje problemy ako kazdy mam svoje slabsie chvilky no nikto nikdy nepovedal ,ze zivot bude prechadzka ruzovým sadom hrám s takými kartami ake mam a myslim ,ze niesu najhorsie u mna je problem to ,ze som hanblivy trochu a niesom taký odvazny a drzí ako iný muzi no to nepovazujem za zlu vlastnost .

Michael86

Excita mne nikdy ziadna zena nepovedala ,ze som škaredý skor naopak tak ma nepovazuj za nejakého somraka more .Chytil som sa toho preto ,lebo sa mi nepacil tvoj vypocitavy postoj a napisem ti uprimne nemam rad take zeny zlatokopky ako si ty ..