nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

stella ll

skromne si myslim,ze som pomerne atraktivna zena,mam 27 a najvacsia laska mojho zivota bol 43rocny,pupkaty muz:) bohuzial nam to spolu z dovodu jeho nevyliecitelneho zahybania nevyslo,ale patkoo,tento muz bol naozaj skaredy!jeho telo cvicilo naposledy asi na zakladnej skole,este mal aj dvojitu bradu:D ale on bol charizmaticky,sebavedomy,vzdelany...mal toho tolko,co tisic krasavcov dokopy nema.mam v sucastnosti uz velmi velmi pekneho manzela,ale ked si spomeniem na byvaleho,este stale si povzdychnem.bol skaredy,ale fakt,ze jedinecny.NIE JE TO O VZHLADE!

psychohelper

Kto ma vazne problemy nedokeze si sam poradit a nema dost financii na psichologa,tak tu vam poradim knizku vola sa to asertivitou proti stresu.Tato knizka obsahuje vsetko potrebne aby clovek pochopil sam seba ake robi chyby aj ake robil ale hlavne sa netreba podcenovat to hlavne patri tym co maju vymakane auticka a co maju prachatych rodicou ale nie vsetci su taky,tak nezabudnite si to precitat je to zivotne dolezite.

nefinka

:Genesis - konečne niekto, kto tu reálne napísal ako to v živote chodí, bez kadejakých omáčok a naivných rozprávkových názorov..

Genesis

:) usmevne komentare niektore :)

v podstate staci si verit a byt zabavny a urcite si clovek partnera najde aj keby bol nepritazlivy fyzicky :)

hehe nikdy nechapem ako ludia mozu byt tak naivni a tvrdit veci co su neni vobec v sulade s realitou :)

milovat niekoho pre jeho dobre srdce to funguje mozno v rozpravkach :)

je pravda ze aj fyzicky nepritazlivy clovek ma sancu najst si partnera ale rozhodne ma na vyber z daleko mensieho poctu partnerov a celkovo ze uspeje je daleko menej pravdepodobe ako clovek s dobrym vyzorom. A to neplati len o vztahu ale aj o praci a uspechu celkovo. Taktiez sebavedomie sa daleko lepsie buduje fyzicky atraktivnemu cloveku ako niekomu co napr skuli.

bohuzial realita je taka ze to ako budete vplyvat na opacne pohlavie najviac zalezi na prirode ako vas vybavi v podstate od tej svine zavisi takmer cele vase stastie v zivote.

Je jedno ako si budete verit alebo ci sa budete mat radi :) jednoducho to ako budete pritahovat druhe pohlavie od vas zavisi len minimalne :) (ale je pravda ze niektore veci pre to urobit mozete k lepsiemu aj horsiemu)

lost

"som zabavny mily clovek ktory je obcas nervak no a co kazdy mame nieco."

- fatalna chyba, alias kotva tvojho zivota.. protireci sa ti to s tvrdenim, ze kontaktujes/oslovujes kazdu uz ako s pocitom ze by mohla byt tvoja buduca zena.

nervak - to sa da velmi jednoducho odstranit, avsak nikdy nekonci tam ze "no a co kazdy mame nieco." pracuj na sebe ! (nie fyzicky myslim)

ja mam podobny problem ako ty, lenze mam vaznejsie problemy ako ty (vsimni si to mznozne cislo). cize z mojho pohladu to mas jednoduche. avsak problem je ze mas budto BLOK alebo ze len volis zly pristup. pises ze nevies najst taku, ktora by sa ti pacila a zaroven ty pacil jej. to je po 15 rocnom hladani takmer nemozne, pokial teda nemas extremne prisne kriteria (napr - zidealizovanu konkretnu osobu na ktoru sa ta tvoja buduca musi podobat)

simax
wow! k tym videam... :)

Annika1987

Petko007, ty nielen, ze si nepritazlivy, ale este aj nesympaticky svojim prejavom. Aj by som sa cudovala, keby sa na niekoho takeho nejaka baba chytila. Jedine totalna troska.

lenulik6

Ahoj Peto (pekne meno). Vidno, ze mas z toho komplex, a asi nie si vyrovnany s tym kto si. S tym treba nieco robit. Mal by si byt so sebou spokojny. Ked budes zdravo sebavedomy, urcite nejaku zaujmes. Kazdy problem ma svoje riesenie, mne ine z toho nevychadza. A mozno ti to uz niekto pisal, len som necitala celu diskusiu.

amalka03

Ahoj Peto
myslis si, ze si nepritazlivy, skulavy..neveris si..Proste nauc sa mat rad seba takeho aky si..Zameraj sa na svoje dobre vlastnosti..bud mily, chapavy,dobrosrdečny a to bude z teba vyzarovat. A nepodcenuj sa, si jedinecna bytost a v tom je tvoja hodnota.