nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

lenkaTR

kukni niečo o Ivo Tomanovi...chlap, čo nevypadá nejak extra atraktívne a ešte má aj turettov syndróm...a má krásnu ženu a úspech v živote. Vzhľad nie je všetko, ženy sa naň až tak neupínajú - ak má chlap charizmu a vie ako s nimi komunikovať. Tiež sa treba o seba starať...nie lamentovať and tým, čo príroda nadelila :) Veľa evcí je možné zlepšiť.

xxxxxxxx

Petko007, každý je svojim spôsobom krásny! A určite aj ty, aj ja aj ostatní ľudia.a myslím si, že to že máš takú ,,vadu,, nehrá veľkú úlohu, ale to, že si to vsugeruješ, že sa nikomu nepáčiš a neveríš si. Buď sebavedomý a stretneš nejakú ženu, ktorá sa bude páčiť aj tebe a aj ty jej ;) veľa šťastia a hlavu hore

katka777

vidis to aj ty si vyberavy... tak skus hladat aj medzi mensimi kraskami, aj tie dokazu byt pre teba krasne. a napriklad mna keby zaujal chlap, bol by mi sympaticky a vyzarovalo by z neho nieco pozitivne, usmieval by sa na mna a tak dalej, bolo by mi jedno ci skuli, chyba mu ruka/noha, je tucny.. nie kazdy je uplne krasny z vonka, tak pouzi svoje vnutro. a okrem toho, aj nie najkrajsi clovek dokaze zaujat a posobit istym sposobom krasne.

hmmmmmmmmmmm

nikto nie je az taky nepritazlivy!vzdy je niekto komu sa budes pacit,len si ju este nenasiel.ved zalubit sa nie je len o krase!ale o charizme, zmysle pre humor, charaktere, mudrosti a odvahe.ak budes prirodzene prijemny a vtipny urcite si ta aj nejaka sexi stihla symposka vsimne!

rachetla

s tymto petkom skoda stracat cas. pise same kraviny co svedci o jeho IQ. nie o vzhlade, ale o jeho nulovej charizme a nepritazlivosti. naozaj dal spravny nadpis teme, ibaze si to pomylil so skaredostou. on je nepritazlivy, lebo je jednoducho trapny. napisat taku volovinu, ze ten stellin frajer bol asi bohaty, preto bol pre nu pritazlivy,tak to moze len dement. petko zjavne nie je ani pritazlivy, ani bohaty... he-he...
krasa a pritazlivost su dve odlisne kvality a nijako spolu nesuvisia. su krasni a nesympaticki ludia, ale aj skaredi a sympaticki. petko je asi len odpudivy. svojimi sposobmi a prejavmi samozrejme.

zuzuzutonka

Tak moja kamoska sa v sobotu vidala.. je stihla pekna zabavna, blondinka, ma super postavu to sa musi nechat...a ked som videla koho si berie :-)).. Malicky zavality plesivy a veeelmi skulavy pan a este aj presedively napriek nie tak vysokemu veku. A ani niesu nejak bohaty. Akoze ziju v prahe, on ma byt a je fotograf, nijak nie vynimocny. A miluju su a su stastní!!!! To nie je vobec o vzhlade. Hlavne si myslim, ze ten jej manzel neriesil nikdy to ako vyzera. On je proste normalny sebavedomy mily chlapik. A tym ju uputal...